Workshops & Masterclasses:

Schrijfster Esther Kreukniet organiseert bij Writing Girl online ontzettend leuke workshops, trainingen en masterclasses waar je veel van opsteekt en energie van krijgt. Allerlei workshops en cursussen op gebied van schrijven, journalistiek, bloggen, zakelijk schrijven, communicatie en marketing. Van thriller schrijven tot en met zakelijk schrijven, van bloggen tot en met je levensverhaal optekenen – we hebben een serieus aanbod.

Onze workshops, masterclasses en cursussen zijn allemaal één-op-één en via Teams krijg je anderhalf uur persoonlijk uitleg en informatie van de professioneel schrijfster. Bovendien krijg je huiswerk mee waarover redactie plaatsvindt; hoe leerzaam en fijn is dat?

DINSDAG 22 SEPTEMBER VAN 13 – 15 UUR: WORKSHOP CREATIEF SCHRIJVEN, DOE JE MEE?

Kijk direct bij onze product pagina’s:

Workshop Zakelijk Schrijven – Writing Girl

Workshop Kinderboeken schrijven – Writing Girl

Workshop Thriller Schrijven – Writing Girl

Workshop Geluk – pluk je geluk – Writing Girl

Storytelling, method writing workshop – Writing Girl

Workshop Storytelling – Writing Girl

Boeken schrijven

Wil jij dit jaar goed beginnen en eindelijk dat boek leren schrijven? Een kort verhaal, Workshop Kinderboeken schrijven – Writing Girl of je autobiografie? En niet alleen leren schrijven maar ook de fijne kneepjes leren om je boek te publiceren, de marketing op te zetten en je werk onder de aandacht te brengen? Dan ben je aan het goede adres: bij Writing Girl gaan we all the way.

Zakelijk schrijven

Wil je goed leren communiceren om je doelgroep te bereiken of je bedrijf een boost te geven? Dat kan ook, met korte motiverende workshops of juist intensieve begeleiding. Op ons mooie kantoor van Writing Girl hebben we een heus schrijfpaleis gecreëerd of we komen bij jou op kantoor. We hebben alle disciplines onder een dak om het schrijven te leren, jou te begeleiden tijdens het schrijven en je alle fijne kneepjes te leren omtrent het publiceren van je werk. Nederland zit vol met schrijvers die willen leren, uitgedaagd willen worden en graag de kneepjes van het vak willen leren die meestal verborgen blijven voor buitenstaanders. Writing Girl wil openheid en creëert een platform waar we elkaar stimuleren en motiveren nog beter te worden. En het leuke is dat je het vanuit huis kunt doen, waar en wanneer jij maar wilt.

Writing Girl zit vlakbij Rotterdam en geeft cursussen, workshops, gastcolleges en masterclasses.

Informatie workshops:

  • Workshop Boek Schrijven – 95,– euro. We leren een storyboard voor een verhaal opzetten, dialogen maken, personages uitdiepen en het plot uitwerken.

 

  • Workshop Thriller schrijven – 95,– euro. In deze zalige workshop leer je de finesses van het thriller schrijven en het opzetten van een storyboard, personages en plot. Je gaat gegarandeerd boordevol goede ideeën naar huis!

 

  • Workshop Kinderboeken schrijven – 95,– euro. In deze workshop inspireren we om jouw eigen kinderboek te schrijven. We beginnen met het opzetten van een storyboard, het uitwerken van de personages en het schrijven van het verhaal: van het begin tot het einde. En het liefst met illustraties! Dit is een wervelende, leuke en actieve workshop waar je gegarandeerd geïnspireerd vandaan komt en je eigen kinderboek gaat schrijven, velen gingen je al voor!

 

  • Workshop zakelijke blogs schrijven – 125,– euro. In deze workshop leer je hoe je een goede, zakelijke blog kunt schrijven, kernachtig en puntgaaf. Je leert in te plannen en onderwerpen te zoeken, te vol zelfvertrouwen te schrijven en de blogs met regelmaat te plaatsen. Wordt een autoriteit met je eigen zakelijke ervaring!

 

  • Workshop zakelijk schrijven & marketing – 195,– euro. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, nieuwsbrieven, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld zodat jij thuis direct aan de slag kunt voor het nieuwe jaar!

Ben je geïnspireerd of heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Lees hier meer of mail ons op service@writinggirl.nl: we lezen je  mailtje graag!


Een workshop vindt meestal online plaats of op kantoor van Writing Girl in Vierpolders (vlakbij Rotterdam) en duurt ongeveer anderhalf uur. Heb je een leuk idee of wil je liever een privé sessie? We hebben al vele workshops georganiseerd voor jubilea, groepjes vriendinnen, vrijgezellendagen of mensen die graag een boek wilden schrijven.  Iedere workshop is met veel interactie, veel proberen, goede begeleiding en vooral veel inspirerende energie: zowel zakelijk als voor jezelf. Als jij naar huis gaat, zit je bomvol inspiratie en goede doelen om vol vertrouwen dat boek, verhaal of stuk te gaan schrijven!

Wil jij graag iets anders? Een workshop op maat of begeleiding in iets anders? Mail ons dan, we begeleiden ook mensen één op één. Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je  mailen op: service@writinggirl.nl

You’ve got to learn it before you earn it, so lets go!

 

Kijk direct bij onze product pagina’s:

Workshop Zakelijk Schrijven – Writing Girl

Workshop Kinderboeken schrijven – Writing Girl

Workshop Thriller Schrijven – Writing Girl

Workshop Geluk – pluk je geluk – Writing Girl

Storytelling, method writing workshop – Writing Girl

Workshop Storytelling – Writing Girl