Who is that Writing Girl?!

Writing Girl is een platform en webshop opgericht met de leukste schrijf accessoires en office styling voor de werkende vrouw. Het maakt niet uit wat voor werk je doet, Writing Girl geeft jou handige tools om je werk zo efficiënt, georganiseerd en inspirerend mogelijk te maken. Zodat je tijd overhoudt voor leuke dingen en fluitend naar je werk gaat.

Writing Girl ben jij – een werkende moeder, ondernemende vrouw, secretaresse, coach, zakenvrouw of HR manager – iedereen die van schrijven houdt. Schrijfster en journaliste Esther Kreukniet had al heel lang het idee om Writing Girl te starten, maar het ontbrak  aan tijd. Eerst nog dat boek afmaken, eerst nog een project afronden, eerst nog een cursus afronden – je kent het wel. Toen haar contract niet verlengd werd bij een grote opdrachtgever, waagde ze de sprong in het diepe en startte Writing Girl.

Ze wilde niet alleen mooie schrijfwaren en kantoorartikelen verkopen, maar vooral vrouwen voorzien van tips, inspiratie en handige tools op het gebied van schrijven en communicatie. Als journaliste & schrijfster kwam ze vaak voor haar werk in het buitenland en ze verbaasde zich altijd over het grote aanbod van geweldige leuke schrijf accessoires en handige kantoor artikelen waarmee je je huis en je werk handig en efficiënt ordent.

Thuis in eigen land zocht ze naar kantoorartikelen die het leven een beetje opfleuren, maar raakte aardig gefrustreerd van de geijkte kantoor artikelen. Na een paar consulting sessies met haar familie en vrienden, nam ze de beslissing om de inspirerende en originele schrijfaccessoires naar Nederland te halen. Maar er is meer nodig om een idee tot uitvoering te brengen en naast haar werk als journaliste en schrijfster, had ze een berg overtuigingskracht, crowdfunding, advies en handige handjes nodig. Dat met een kantoortje in Brielle, opslagruimte, handige vrienden, een dosis onontdekte sales kwaliteiten, webdesign en een gedegen netwerk in haar achterzak, kon ze aan de slag.

full34300670

Want ja, iedereen heeft het druk, maar daarom kun je het nog wel naar je zin hebben. En individualiteit uitstralen. Originaliteit en net even anders zijn. Een vrouw van de wereld, af en toe gewoon die kont tegen de krib, want heus, anders wordt het saai.

Writing Girl weet dat jij geen tijd hebt om alle websites af te speuren voor een inspirerend notebook dat bij je past, origineel schrijfgerei of een mooi cadeau voor je collega of vriendin. Want shoppen bij de Hema of Bijenkorf kunnen we allemaal, alleen bij Writing Girl gaan we net een stapje verder. De leukste dingen van Kate Spade uit New York (HOE leuk is dat?), de kwalitatief innovatieve spullen van Wagner of Switzerland in samenwerking met Victorinox, de leukste schriftjes en notebooks uit Parijs, Londen en Milaan en de echt handige schrijfaccessoires van Milan uit Spanje. Wij hebben gewoon het idee dat inspiratie of een to do list iets makkelijker wordt voor degene die het in een Little Marcel noteboekje opschrijft in plaats van op de achterkant van een envelop.

d51cdee4-83e7-4dcd-a650-f3d1f36ef1f1[1]

Uiteraard geeft Writing Girl service zoals we dat zelf verlangen en verpakken we de producten met grote zorg. Als bepaalde artikelen uitverkocht zijn of in bestelling staan, laten we je dat ruim op tijd weten of bieden we je een alternatief aan. In ieder geval zijn we altijd bereikbaar en staat service bij ons hoog in het vaandel, zoals we nog in het buitenland gewend zijn en waar we van genieten. Elke maand struinen we stad en land af naar de leukste items die je leven net even leuker maken dus bij ons is het nooit saai. Geweldige home decoratie uit St Tropez, kerst stationary uit New York, handgeschept papier uit Parijs of leuke sjaals uit Shangai, wij scoren ze voor je en bieden deze partijen eenmalig aan. Op = op dus houdt onze site in de gaten als je originele spullen zoekt voor de Working and Writing girl

Indien je meer inspiratie wilt over Writing Girl,of onze email newsletter wilt ontvangen, grotere orders wilt bestellen, gepersonaliseerde producten wilt ontvangen, dealer wilt worden van Kate Spade New York of gewoon vrijblijvend een gesprek wilt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen op service@writinggirl.nl. En we doen van alles – relatie geschenken voor bedrijven, schrijven website teksten voor ondernemingen en doen aan affiliate marketing. Dus kom maar door met je ideeën, wij bruisen van de energie en willen de grootste schrijf- en office lifstyle webshop worden van Nederland!

We zijn net begonnen en op zoek naar nog leukere, originele en handige spullen om jouw leven zo aangenaam en fijn mogelijk te maken.

 

11002638_716655765117788_6340951715354685050_n