Ruilen en Retourneren

Ruilen of Retourneren is niet gratis bij Writing Girl. De verzendingskosten zijn voor eigen rekening en je krijgt een tegoedbon twv van het geretourneerde product waarmee je binnen een jaar een ander product mag uitzoeken of je krijgt je geld terug. Je kunt dus je product bestellen, bekijken en beoordelen. Indien het niet bevalt (kwaliteitsnormen buiten beschouwing gelaten) kun je het op eigen rekening terug sturen en kun je binnen een jaar voor het zelfde bedrag een ander artikel uitzoeken of je krijgt je geld terug minus de verzendkosten.

We zijn geen grote partij als Bol.com, Zalando of Wehkamp en vragen daarom om je begrip zodat we zakelijk een strak beleid kunnen voeren waardoor we de service en artikelen kunnen bieden waar je blij van wordt.

En je krijgt er heel veel voor terug: persoonlijke aandacht, mooie verpakkingen, de leukste, originele producten uit de hele wereld, lid van de community en leuke tips, do’s and don’t’s die je blij maken. Want naast onze zakelijke doelstelling is dat natuurlijk waar het om draait: mensen blij maken.

3d903f33cc393115c81e326525405b06