Persoonlijk alarm

Geplaatst op 13 oktober 2021

De dagen worden korter, ‘s avonds is het sneller donker en je moet alleen met het OV of met de fiets op pad: als vrouw wil je je dan wel veilig voelen. We hebben heus wel eens een lesje Krav Maga of boksen gehad maar als je bescherming bij je hebt, voel je je toch veiliger. Writing Girl heeft daar aan gedacht voor als jij veilig op pad wilt: met dit hulpmiddel schrik je een overvaller gemakkelijk af en doet niemand kwaad: klik gauw op onderstaande link:

Persoonlijk Alarm – Writing Girl

Persoonlijk Alarm

Fijn alarm systeem dat veel decibellen produceert. Ideaal als je ‘s avonds alleen op straat loopt of als je je onveilig voelt.

En deze verdedigingssleutelhanger is altijd fijn om aan je sleutelbos te hangen:

Zelfverdediging Stinger Sleutelhanger – Writing Girl

Super fijn hulpmiddel om jezelf te verdedigen! Helaas is het tegenwoordig nodig om jezelf te kunnen verdedigen en dan is deze sleutelhanger ideaal. Je hangt ‘m aan je sleutelbos of tas zodat je ‘m altijd bij de hand hebt. Voor de rest spreekt het voorzich zelf, de greep is heel makkelijk en je houdt op een veilige manier iemand op afstand. Bij ons hangt hij altijd standaard aan onze sleutelbos want je weet maar nooit.

Zelfverdediging Stinger Sleutelhanger Zelfverdediging Stinger Sleutelhanger

En onderstaand is een heel fijn alarm systeem dat veel decibellen produceert. Ideaal als je ‘s avonds alleen op straat loopt of als je je onveilig voelt. Je kunt ‘m gewoon aan je tas hangen! Voel je voortaan veilig, heel fijn in de auto, op reis of op straat. 

Dit is een dual functie emergency aanval alarm, het beschikt over een 120 dB alarm, het luidste persoonlijke alarm dat er is.
Vrouwen, kinderen en ouderen gebruiken dit persoonlijke alarm om zich veilig te voelen op straat, je schakelt ‘m makkelijk in en uit – echt een top ding!

Persoonlijk Alarm

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht