Writing Girl everywhere!

Geplaatst op 25 mei 2020

Even lekkere promotie voor Writing Girl 😉 want we hebben onze verkoopkanalen uitgebreid naar de rest van Europa, Oost-Europa en Amerika. Kijk op onze website voor de leukste artikelen; Writing Girl verkoopt niet alleen op de kanalen van bol.com en Amazon maar ook op eBay en Everythingeshop wereldwijd. Onze logistiek is opgeschaald, we hebben betrouwbare buitenlandse partners, top leveranciers en super marketingspecialists en bovendien is onze eigen inhouse productrange vergroot met computer- en telefoniegadgets en zijn we continue in ontwikkeling, we buigen met de behoefte van de markt mee. Maar we hebben natuurlijk ook altijd onze never out of stock style prachtige schrijfwaren, ergonomisch kantoormateriaal, funky bureau accessoires en laptopbags en tassen to die for! Want we blijven natuurlijk wel die Writing Girl die jij kent, met de mooie merken als Moleskine, Caran d’Ache, Filofax UK, kate spade new york enzovoorts waar iedereen zo dol op is (en gelukkig van wordt, wij ook, nog steeds!) Geboren uit een hobby, op zoek naar leuke schrijfspulletjes en handige dingen om het werken zo efficiënt + georganiseerd mogelijk te maken voor de werkende vrouw (en vooruit, man ;).

Wij hebben de leukste spullen om het (thuis)werken zo efficient en comfortabel mogelijk te maken. Dus quicksavers, snelladers, supersonische USB sticks die je documenten in 1 x op je computer zetten, maar ook handige gadgets voor je computer, laptop en leuke dingen voor jezelf waardoor je net even wat prettige werkt. Kijk op onze website voor de leukste artikelen, Writing Girl verkoopt op de kanalen van bol.com Amazon eBay Everythingeshop wereldwijd.

Enne….we zijn soms een beetje nerdy workaholics bij Writing Girl maar daardoor weten we waar we de leukste, nieuwste, hipste, meest efficiënte en handigste accessoires vandaag kunnen halen zodat jij lekker relaxed aan het werk kunt, dat is ons doel.

Shop direct of #linkinbio take a look @ www.writinggirl.nl

#laptoptassen #tassen #bags #office #work #shopper, #sleeves, #accessoires, #multifunctioneel #office #workbags #laptopbag #werktassen #telefoon #strap #writinggirl #writersofinstagram #ootd #schrijversvaninstagram #officelife #workingmom #ladyboss #wenskaart #choco #carandache #moleskine #milan #filofax

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht