Workshop op de Nationale Gezondheidsbeurs!

Geplaatst op 17 januari 2019

Komen jullie ook gezellig?

Op vrijdag 8 februari van 12.30-13.00 uur geef ik een workshop Pluk je Geluk op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht in de lezingruimte ‘Mind’.

Op de Nationale GezondheidsBeurs vind je volop inspiratie voor een gezonde leefstijl. Ontmoetingen met personalities, influencers, coaches en auteurs ♡ sfeervolle paviljoens ♡ actieve workshops ♡ knettervers feelgood food ♡ gratis digitale GezondheidsGids ♡ toegang tot de AllergieBeurs & more! Wil je meer weten? Kijk dan op onderstaande link en wie weet zie ik je op mijn workshop – leuk! 

Schrijf zelf het recept voor jouw geluk!

Journaliste en ondernemer Esther Kreukniet (49 jaar, Rotterdam) interviewde talloze mensen in haar zoektocht naar een heerlijk leven. Nieuwsgierig en gedreven onderzocht ze hoe je voor je zelf duidelijk naar de essentie van geluk toeschrijft en kwam er achter dat het allemaal vanuit jezelf komt. Alleen: hoe doe je dat? Met behulp van schrijfoefeningen, voedingsadviezen, training en mindfullness tips stoomt ze jou in 30 dagen klaar voor het leven waar jij gelukkig van wordt.

Wil jij dit ook leren? Kom dan naar haar workshop waar ze jou kort en krachtig uitlegt wat je kunt doen om nog dichter bij je geluk te komen. Esther gelooft enorm in schrijftherapie en zet je meteen aan het werk om een lifestyle te creëren die bij je past.

Na afloop krijg je een klein werkboekje mee om drie dagen lang haar methode te proberen waarin jij het recept voor je eigen geluk schrijft! Dit plezier wil ze graag met je delen zodat jij vol vertrouwen van het leven kunt genieten. Dus kom naar de workshop Pluk je Geluk!

Ontmoet Esther op vrijdag in Lezingruimte Mind.

De Nationale Gezondheidsbeurs

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht