Workshop interviews afnemen!

Geplaatst op 07 maart 2018

  • Dinsdag 20 maart is het zo ver: de geweldige workshop interview technieken – schrijf je in!

Door de jaren heen heb ik al honderden zo niet duizenden interviews afgenomen en gelezen om van mijn collega’s te leren. Een goed verhaal heeft namelijk impact! Dit geldt voor het geven van interviews maar juist ook voor het afnemen van een interview. Bij Writing Girl leren we je de technieken van het interview voor het voeren van een gesprek, voor het geven van interviews en voor het houden van diepte-interviews. Kortom, bij Writing Girl trainen we jou het vakmanschap in interviewen en geven je jouw de fijne kneepjes van het vak.

Interviewtechnieken, basis voor een goed gesprek

Ik leer je een goed gesprek te voeren voor het verkrijgen van informatie, relevante kennis of deskundigheid. Voor iedereen die wil leren interviewen of beroepsmatig met interviewen te maken heeft zoals bijvoorbeeld human research managers, redacteuren, schrijvers, researchers, wetenschappers, advocaten, managers enzovoorts.

Interviewtechnieken

  • Bereid je adequaat voor op interviews
  • Verzamel de juiste informatie door vragen goed te formuleren
  • Creëer de juiste gesprekssfeer
  • Leer op een gestructureerde en professionele manier boeiende gesprekken te voeren
  • Leer het artikel goed uit te werken en de relevante informatie te vertalen naar een goed lopend artikel.

De vraag die centraal staat bij het afnemen van een een goed interview is “Hoe krijg je tijdens een interview interessante en relevantie informatie op tafel, en hoe houdt je de aandacht van de lezer?” In onze unieke workshop interview technieken leer je alles wat belangrijk is en wordt je een top interviewer!

  • Dinsdag 20 maart van 13 – 15 uur: Workshop interviews afnemen  – 49,95 euro. Kun  je die datum niet maar ben je wel geïnteresseerd? Schrijf ons dan een email: de workshop wordt regelmatig georganiseerd.

Meer informatie:  

Workshops & Masterclasses:

Writing Girl organiseert wekelijks ontzettend leuke workshops en Masterclasses waar je veel van opsteekt en energie van krijgt. Allerlei workshops en cursussen op gebied van schrijven, journalistiek, bloggen en communicatie maar ook presentatie, fotografie, styling en marketing. En het goede nieuws is dat de nieuwe workshops schrijven in september weer beginnen! Van thriller schrijven tot en met zakelijk schrijven, van bloggen tot en met je levensverhaal opschrijven – we hebben een serieus aanbod. Met een heleboel leuke Masterclasses van gastdocenten.

Geef je alvast op of mail ons voor de nieuwsupdate: service@writinggirl.nl

De nieuwe workshops zijn bekend!

Wil jij dit jaar goed beginnen en eindelijk dat boek leren schrijven? Een kort verhaal, een kinderboek of je autobiografie? En niet alleen leren schrijven maar ook de fijne kneepjes leren om je boek te publiceren, de marketing op te zetten en je werk onder de aandacht te brengen? Dan ben je aan het goede adres: bij Writing Girl gaan we all the way.

Wil je goed leren communiceren om je doelgroep te bereiken of je bedrijf een boost te geven? Dat kan ook, met korte motiverende workshops of juist intensieve begeleiding. Op ons mooie kantoor van Writing Girl hebben we een heus schrijfpaleis gecreëerd. We hebben alles onder een dak om het schrijven te leren, jou te begeleiden tijdens het schrijven en je alle fijne kneepjes te leren omtrent het publiceren van je boek of werk.

In het nieuwe jaar worden er ook een aantal gastcolleges gegeven door schrijvers die hun werk al gepubliceerd hebben, marketing fanaten, communicatie keien, uitgevers en andere doorzetters waar je veel van kunt leren.

Nederland zit vol met schrijvers die willen leren, uitgedaagd willen worden en graag de kneepjes van het vak willen leren die meestal zo angstvallig verborgen blijven voor buitenstaanders. Writing Girl wil openheid en creëert een platform waar we elkaar stimuleren en motiveren nog beter te worden. En het leuke is dat je het vanuit huis kunt doen, waar en wanneer jij maar wilt.

Writing Girl zit vlakbij Rotterdam, ook uniek omdat de meeste opleidingen in Amsterdam zitten. Writing Girl geeft cursussen, workshops, gastcolleges en Masterclasses.

Wil je alle workshops en het cursusaanbod bekijken? Kijk dan snel op deze link: https://writinggirl.nl/workshops-masterclasses/

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht