Working girl – Astrid van der Hoeve

Geplaatst op 11 juni 2015

Astrid is de oprichtster van ME&MATS, een website met kaarsen, interieur, accessoires, sjaals en tassen. 

astrid memats

Let me introduce you:                                                                                                                                                    

Mijn naam is Astrid, ik woon in Amsterdam en ben eigenaresse van ME&Mats, een website met lifestyle producten met een feel good factor. 

– Wat deed je voordat je met ME&MATS begon? Ik werkte als Sales Director voor een agentschap wat merken vertegenwoordigd als Warner Bros en Nickelodeon.

– De vroeggeboorte van je zoon zorgde ervoor dat je het roer radicaal omgooide, wat wilde je bereiken? Door deze gebeurtenis in mijn leven ging ik mezelf afvragen of ik wel echt deed wat ik wilde en heb ik besloten te stoppen met mijn werk terwijl ik nog niet eens wist wat ik anders wilde gaan doen. Ik wist wel dat ik nooit meer iets wilde doen in mijn leven dat ik niet leuk vond of niet bij me paste. Ik wil alleen maar iets maken of doen waar ik heel erg vrolijk van wordt en waar ik achtersta. Uiteindelijk is ME&MATS ontstaan en ben ik gaan bedenken wat producten zijn waar je blij van wordt en waar je een goed gevoel van krijgt.

kaars9

– Jij stuurt fijne en vrolijke boodschappen de wereld in, wie is je doelgroep? Mijn doelgroep is eigenlijk best wel breed. In eerste instantie was het voor vrouwen van 25 tot een jaar of 45, maar grappig genoeg merk ik dat ik een hele grote inspiratie groep heb, dus er zijn ook veel meiden van rond de 20 jaar die mijn producten leuk vinden.

– Waar zijn de leuke kaarsen van gemaakt? De kaarsen zijn gemaakt van natuurlijk wax en we gebruiken etherische oliën, dus allemaal heel erg op een natuurbasis. We zijn nog steeds heel erg met het proces bezig omdat de wereld van de geuren ook weer zo groot is dat we daar nog steeds niet helemaal uit zijn. Dit allemaal laten we maken in Nederland.

– Brand with a mission, wat is je missie? Ik kan niks meer voor Mats betekenen, maar wel voor een ander. Daarom probeer ik samen te werken met mensen die in een sociaal isolement zitten of met een taalbarrière problemen hebben. Ik probeer mensen te zoeken die het ook fijn vinden en dan ben ik niet alleen bezig met wat ik leuk vind maar dan kan ik ook wat voor een ander betekenen. Mijn producten worden met hart en ziel gemaakt.

– Jij bent een voordeel van start-ups, wat is jouw belangrijke les voor anderen? Doe wat je leuk vind in het leven, omarm fouten en luister altijd naar je innerlijke gevoel. Screw it just do it!!!

kaars2

Daar houden we van! We hopen je te inspireren met deze leuke kaarsen met allerlei te gekke teksten als Thanks a million, trust your own instinct, Hello Gorgeous, Add a little confetti to each day and many many more! Vanaf volgende week in de webshop en showroom in Brielle!

IMG_6004

Zoals je hier leest kunnen we nog veel verwachten van Astrid in de toekomst!

For more info > www.me-mats.com

Binnenkort zijn de kaarsen met te gekke quotes ook verkrijgbaar op www.writinggirl.nl

Geschreven door: Chanice Kreukniet

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht