Work Shop schrijven!

Geplaatst op 12 oktober 2022

Lieve mensen,

Al meer dan 15 jaar geef ik cursussen en workshops creatief schrijven, thriller schrijven, kinderboeken maken, zakelijk schrijven en sinds kort ook social media en  bloggen. En nu ben ik het programma voor het najaar/winter alweer aan het inplannen en heb ik jou nodig! Want wat lijkt JOU leuk? Waar heb jij behoefte aan? Wat lijkt jou nuttig en heerlijk om te doen in het najaar? Want behalve dat ik zelf les ga geven, wil ik ook pro’s uitnodigen die verstand van zaken hebben. Dus schrijfsters, bloggers, social media tijgers, een calligrafengilde, redacteuren, stylisten, fotografen, uitgevers – you name it. The sky is the limit. Heerlijk begin van het herfst seizoen (=schrijfseizoen) als de wind om de huizen giert en het vroeg donker is.

images-7Dus wat wil JIJ? Mail me op service@writinggirl.nl of slinger het op Facebook en wie weet, staat jouw favoriete blogger of schrijfster hier een keer in Brielle!

Unknown  images-6

NB Writing Girl heeft een heerlijke showroom en ruimte voor workshops in Brielle, vlakbij Rotterdam – hoef je eens een keer niet naar 020 voor een goede cursus!

images-5  images-1

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht