Werk geïnspireerd met Sigel!

Geplaatst op 03 februari 2020

Werk geïnspireerd met Sigel!

 

Werk geïnspireerd, gemotiveerd. Topkwaliteit bereiken. Dat is waar SIGEL-producten voor staan. Ze verhogen de efficiëntie, motivatie en creativiteit. De behoefte aan efficiënte werkprocessen groeit maar ook een mooie werkomgeving verhoogt de efficiëntie en het welzijn van alle werknemers. SIGEL ondersteunt dit met een verscheidenheid aan producten en oplossingen om productiviteit te verhogen binnen het bedrijf.

Brainstormen en flexibel samenwerken zijn belangrijke factoren voor nieuw werksucces en daar speelt Sigel handig op in met mooi vormgegeven producten met hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten van Sigel werken prettig en zorgen ervoor dat alles netjes georganiseerd is op je bureau, in een handomdraai heb je alles bij de hand. 

Hier een voorproefje van de producten die wij verkopen maar we hebben nog veel meer in onze catalogus. Nieuwsgierig? Stuur ons een mail – als je meerdere producten bij ons besteld, krijg je uiteraard korting en gratis verzendkosten! Een compleet bureau set is 299 euro maar bij ons 249,– inclusief verzendkosten!

 

Hieronder de losse producten bij ons in de shop verkrijgbaar in wit en zwart/donkergrijs:

Bureau onderlegger Eyestyle Sigel

 

Brievenbak Eye Style Sigel

Papercliphouder Eye Style Sigel

Memobox Eye Style Sigel

Perforator Eyestyle Sigel

Nietmachine Eye Style Sigel

Nog meer product informatie? Je kunt ons altijd mailen voor meer info!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht