Wat zijn de voordelen van een goede serum?

Geplaatst op 07 september 2019

Wat zijn de voordelen van een goede serum?

Serum is een geconcentreerde vloeistof
Serum is heel anders dan een dagcrème bijvoorbeeld. Zo is een serum echt een vloeistof – soms lijkt het bijna op een soort gelachtige substantie – en is het qua ingrediënten een stuk geconcentreerder dan een gemiddelde crème. Dat maakt serum meteen een stuk effectiever in gebruik!

Serum is zuinig in gebruik
Doordat een serum zo geconcentreerd is heb je per keer heel weinig product nodig. Dit zorgt ervoor dat serum zuinig in gebruik is. Reken er maar op dat jouw flesje van 12 ml alsnog minimaal een maand mee gaat!

Serum lijkt prijzig – maar is dat het ook?
Als je normaal gesproken niet veel geld uitgeeft aan je huidverzorging kun je nogal schrikken als je met je serum bij de kassa staat. Een serum is namelijk een stuk duurder dan het gemiddelde product, mede door de werkzame stoffen. Kijk dus niet raar op als je €40 moet neerleggen voor jouw serum, want dit is nog een schrijntje. Goedkoper vind je het waarschijnlijk niet, maar duurder wel. Maar goed, daar staat tegenover dat je er een mooie huid voor terugkrijgt, dus het is aan jou of je dat bedrag wil neerleggen.

Serum biedt vele voordelen
De voordelen van serums verschillen om die reden, maar wat het in ieder geval doet is de huid hydrateren, soepel houden en talgproductie onder controle houden. Bovendien bevat (bijna) iedere serum anti-aging ingrediënten. Verder ziet je huid er ‘s ochtends altijd stralend uit waar je normaal gesproken met geen crème tegenop kunt smeren. Tot slot helpen sommige serums om de onzuivere huid op te knappen en littekens te vervagen. Een wonderproduct!

Serum geeft snel resultaat
In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is! Neem een kijkje op onze website voor de verschillende werking van diverse producten!

www.callys.nl

Shop direct: https://www.callys.nl/winkel/

Gebruik jij serum? Waarom wel/niet?

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht