Take your fun to go!

Geplaatst op 28 juni 2022

Ben jij ook zo bezig met gezond eten en bewegen? De zomer komt er aan en het is nu extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

74a953b6ceda113bdc68b12763c95278

Bij Writing Girl zijn we helemaal in de ban van gezonde voeding, lekkere sapjes en shakes en nemen ze graag mee naar het werk, park of de sportschool. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk in deze tijd, dus we zetten onze leukste items om super gezond te blijven voor je op een rij:

Deze Sip Sip Dottie Tumbler hebben we net binnen uit LA en heeft een dubbelwandige isolatiewand – zodat je drankje lekker koud blijft!

Tumbler_With_Straw_Dottie-800x800

€ 14,95 – Sip Sip your way to happiness met deze te gekke Dottie Tumbler van Ban.dō.

hilary-duff-sip-sip-tumbler-cover-resized

Sip, sip – let’s go!
Handige afschroef dop met gekke teksten: Take your fun to go! Like on a road trip with your BFFs. Top Down, music up (way, way up) and the cutest tumbler ever in your hand. We’re serious about fun ok?

 

But First Coffee!

 

Foodbag

– See more at: https://writinggirl.nl/product/sip-sip-dottie-tumbler/#sthash.qApPesZj.dpuf

Energie Booster

De energie booster is ook super handig voor je werk, je kunt er soep of juist yoghurt met fruit of muesli in doen – handig!

Foodskin

 

Wil je weten hoe je nog meer in je kracht komt te staan? In mijn boek Pluk je Geluk vind je schema’s om te trainen, de beste recepten om sterk te worden of te blijven met inspirerende quotes of verhalen! dit boek heeft mij geholpen om in conditie te komen, af te vallen, te stoppen met roken en veeeeeel minder te drinken, super power walks te maken, te sporten, gezond te eten en snoep te laten staan waardoor ik een enorme boost in mijn energie kreeg. En het handige is dat er in dit boek ruimte is om jouw eigen schema, gedachten en training op te schrijven zodat het een soort leerboek voor jezelf wordt. Neem eens een kijkje op:

Pluk je Geluk

En nog een little selfcare zijn natuurlijk onze serums van Callys om zo natuurlijk en mooi mogelijk ouder te worden!

CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met dubbele moleculen waardoor de serum nog beter tot in de diepere  huidlaag dringt. De huid oogt na een paar dagen al veel voller, diep gehydrateerd en is zichtbaar steviger. Actief getuned is de huid nog sterker bestand tegen externe agressies voor een jeugdige uitstraling.

 

HYALURON SERUM CALLYS

 

 

Heb jij nog leuke ideeën om zo gezond mogelijk naar de zomer toe te werken? Laat ze ons weten – Take your fun to go!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht