Serum tegen haar uitval? Anti-aging haarserum Callys

Geplaatst op 07 oktober 2019

Anti-aging haar serum
Ontsmettende en intensieve anti-haaruitval werking
|    

Serum tegen haar uitval?
Wij keken er ook raar van op en hebben het natuurlijk eerst geprobeerd. Vooral tijdens de overgang, als je haar wat dunner wordt, is er dus een serum dat een ontsmettende en intensieve anti-haaruitval werking heeft. Wisten wij ook niet! We probeerden het zes weken en merkten gewoon dat de hoofdhuid zichtbaar schoner en frisser aanvoelt, dat de haarzakjes weer “lucht” krijgen om haargroei aan te maken. Door de mint trekken je haarvaatjes ook samen, een heel grappig gevoel. En een bijkomend voordeel is dat je de serum niet hoeft uit te spoelen en je je haar kunt föhnen, het zit dan fantastisch!


Hoog geconcentreerde hypoallergene formulering voor optimale haargroei met als doel het reinigen van de hoofdhuid, het tegengaan van dunner wordend haar en het uitvallen van haar.

Door het verstrekken van een rijke aanvulling van aminozuren, enzymen en eiwitten, wordt de hoofdhuid gezuiverd en de aanmaak van haargroei met Kératine bevorderd. Capilor hydrateert en stimuleert haargroei en zorgt voor gezond en glanzend haar.

GERICHTE ACTIE

  • Ontsmet en zuivert
  • Anti-roos
  • Bevordert de synthese van keratine
  • Versterkt het haar

12 ml – 0,42 fl oz.
> Niet-vette geltextuur
> Voor 28 dagen
> Ideaal tegen de jeukende hoofdhuid, tegen haaruitval en dof haar.

Anti-aging haar serum Callys – intensieve anti-haaruitval werking

Capilor serum is een hoog geconcentreerde hypo-allergene formulering voor optimale haargroei met als doel het reinigen van de hoofdhuid, het tegengaan van dunner wordend haar en het uitvallen van haar.

Door het verstrekken van een rijke aanvulling van aminozuren, enzymen en eiwitten, wordt de hoofdhuid gezuiverd en de aanmaak van haargroei met Kératine bevorderd. Capilor hydrateert en stimuleert haargroei en zorgt voor gezond en glanzend haar.

GERICHTE ACTIE:

Ontsmet en zuivert
Anti-roos
Bevordert de synthese van keratine
Versterkt het haar

12 ml – 0,42 fl oz.
> Niet-vette geltextuur
> Voor 28 dagen
> Ideaal tegen de jeukende hoofdhuid, tegen haaruitval en dof haar.

PRODUCTINFORMATIE:

SANITIZER – ZUIVERING
Capilor serum is speciaal geformuleerd om onzuiverheden te verwijderen die jeuk en verstikking van de haarvaatjes veroorzaken, voornamelijk als gevolg van overmatige transpiratie en vuilophopingen. Kleine ontstekingen en irritaties worden behandeld. De hoofdhuid wordt gezuiverd en gereinigd.

HAAR UITVAL
Door de hoofdhuid van zijn onzuiverheden te bevrijden, worden de haarvaatjes gezond gemaakt en versterkt. Bovendien zal een natuurlijke opname van keratine – het belangrijkste eiwitbestanddeel van het haar – de haarvezel omhullen door het haar sterker en rekbaarder te maken en het te beschermen tegen externe invloeden.

ANTI ROOS
Een gezonde hoofdhuid voorkomt overmatige schilfering. De formule bevat ook verzachtende en vochtinbrengende middelen die het watergehalte van de huid in evenwicht zullen brengen. Het serum werkt op droge en olieachtige huid en voorkomt nieuwe haaruitval en roos.

NATUURTECHNOLOGIE

L-Cystine
Aminozuur in de samenstelling met keratine. Stimuleert het metabolisme van keratinocyten met een stoppend haaruitval effect en een reactie op hernieuwde haargroei.
ZINC PCA
Sanitizer, talgregelaar en antiseptisch middel. Zinc-PCA zal de hoofdhuidverontreinigingen verwijderen die verantwoordelijk zijn voor verstoppingen en verstikking van de haarvaatjes.
PEPERMUNT
Span de poriën aan. Vermindert onvolkomenheden. Geeft een gevoel van frisheid.
HYALURONZUUR
Hoge hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid van de hoofdhuid.
EUCALYPTUS
Werkt als een drager voor bio-actieve verbindingen door de diepe weefsels van het huidweefsel. Vernieuwt en toont.

 

Serum geeft snel resultaat
In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is! Neem een kijkje op onze website voor de verschillende werking van diverse producten!

www.callys.nl

www.bol.com

www.writinggirl.nl

Shop direct: https://www.callys.nl/winkel/

Gebruik jij serum? Waarom wel/niet?

Serum Capilor CALLYS

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht