Schrijfset!

Geplaatst op 20 oktober 2021

Writinggirl_YE_zonder logo -17

Ben je ook zo dol op schrijven? Een mooi verhaal, een gedicht, een boek waar je van droomt of zomaar lekker wat schrijven voor je zelf? Bij Writing Girl doen we niet anders en weten we mooi papier en een fijne pen goed te waarderen en hebben we een mooi schrijfset voor je samengesteld.

Hierbij onze favorieten en een super aanbieding om heerlijk te schrijven – misschien een leuk ideetje voor de Sint of Kerst?

Webbie – het Rhodia webnotebook ligné met het fijnste papiersoort dat er is! Ontwikkeld voor vulpen schrijvers en linkshandigen – vlekt niet – een ideaal notitieboekje met elastieken koord en uittrekbaar pocket achterin.

Webbie – € 9,95

images-1

Little Marcel pennen maken je vrolijk en schrijven super fijn.  Little Marcel Pen € 9,95

stylo-bille-little-marcel-800x800

Schrijf je correspondentie in stijl! Tien mooie kaarten met vijf geverniste afbeeldingen in diverse kleuren met enveloppen – Karl Lagerfeld is fan! Correspondentie box € 14,95

 

4-TD-SET-CORRESPONDANCE8-800x800

Deze potloden met leuze zijn leuke cadeautjes of reminders voor een rainy day. Potloden met inspiratie € 2,95 (op=op)FOTO-1-800x800

 

Speciaal voor jou hebben bieden we dit leuke schrijfset aan met een fikse korting!

– Rhodia webnotebook ligné – € 9,95

– Little Marcel Pen – € 9,95

– Correspondentie kaarten set van Top Dog – € 14,95

– Potlood met inspiratie quote – € 2,95

Set ter waarde van 37,80 NU voor 29,95!

op = op en aanbieding is geldig t/m 5 december. 

Je kunt natuurlijk ook de blits maken met dit super chique Schrijfset van Moleskine: notitieboekje met clickpen in een prachtige box met leatherlook en gestanste print – Schrijfset Moleskine € 39,95

MOLESKIN-Writing-set-400x400

En speciaal in deze donkere dagen – spice up your life:

De posters van the birds and the bees zijn te gek! In een handomdraai geef je je interieur, werkplek of kantoor een hele andere look! En wist je dat ze aan twee kanten bedrukt zijn? Dus eigenlijk twee posters voor de prijs van een – just to make you feel good!

Veel plezier met je schrijfset Writing Girls, uiteraard pakken we het mooi in en versturen we we het binnen 24 uur als je voor 17.00 uur besteld – at your service!

Schrijfset

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht