Scholarship

Geplaatst op 29 september 2016

 

Een heleboel mensen vragen me altijd waarom ik Writing Girl ben begonnen. Ten eerste natuurlijk om het leven voor alle ondernemende en schrijvende vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken en mooie verhalen te delen. Om elkaar te inspireren, motiveren of – zoals je wilt – elkaar af en toe een hart onder de riem te steken.  Dat vond ik op zich al een mooi doel maar toch vond ik het niet genoeg en eigenlijk wilde ik meer zingeving. Want waarom zou ik alleen maar hard werken om er vervolgens niets mee te doen? Ik wilde iets terug geven aan jonge meisjes die het by far niet zo goed als ik heb gehad. Jonge meisjes die heel graag willen studeren of leren maar niet de kansen of de mogelijkheden hebben. Jonge meiden die voor hun moeder moeten zorgen, of waar thuis geen geld of motivatie is om ze te laten leren. En die juist zo graag willen.

 

Het idee is geboren en op deze manier vind ik het fair om geld met mijn webshop te verdienen, ik doe het namelijk niet alleen voor mezelf. Opeens is de gêne weg want ik heb een hoger doel: van een jonge vrouw helpen aan een mooie toekomst. En zo geef ik jou ook iets terug, de klant die bij me koopt. Je kunt er zeker van zijn dat het geld van jouw aankoop in de pot voor de scholarship terecht komt. En zou jij zo graag een beurs of scholarship willen winnen en ondersteund worden op weg naar een mooie toekomst?

Schrijf ons dan je motivatie, wat je precies wilt en wat je grote droom is. Onze slogan is niet voor niets: Live your dream, Writing Girl!

Wil je dit initiatief steunen of wil je meer informatie? Mail ons dan: service@writinggirl.nl – elk meisje dat we een mooie toekomst kunnen geven is cruciaal.

Groet, Esther Kreukniet

 

 

Writing Girl heeft een groter doel.

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht