Relatie geschenken!

Geplaatst op 06 oktober 2020

 

The Art of Giving…
Writing Girl is een digitale media en e-commerce webshop met de leukste schrijf accessoires en office styling voor de ondernemende vrouw en man!
Wij hebben er een sport van gemaakt om de mooiste artikelen te vinden die een ander blij maken. Want niets maakt ons zo happy om iemand een cadeau te geven dat perfect bij hem of haar past. En dan gaat het er niet om of het een heel klein cadeautje is, een waardevol stuk of een gebaar recht uit het hart. Zolang de boodschap maar over komt en het gevoel blijvend is.
Hieronder een kleine collectie leuke schrijfwaren, bureau accessoires en notitieboeken op voorraad uit onze showroom om een leuk relatiegeschenk of alvast de kerstpakketten samen te stellen en de nieuwe catalogus met nog meer toffe relatiegeschenken die we u kunnen aanbieden. 
la vie en rose notitieboek 3 in 1 Multi Functionele Flashdrive USB Stick voor iPhone, iPad, iPod -> 16 GBMoleskine Notitieboek-Xl-GelineerdMILAN PL1 VULPOTLOOD MET GUMTIPOpvouwbaar Bluetooth toetsenboord met touchpad

Intensieve gel-sublimator    |     Oogcontour Callys Serum

De nieuwe catalogus staat boordevol handige producten die de marketing- en promotionele activiteiten van je bedrijf kunnen versterken. Origineel. Opvallend. Waardevol. Trendy. Van simpele give aways tot en met prachtige relatie geschenken die een blijk van waardering weergeven.
En het mooie is dat Writing Girl je kan adviseren in onze mooie showroom. We kunnen meedenken, adviseren, artikelen laten zien, uittesten en meedenken met uw reclame of marketing campagne. Alle artikelen kunnen worden bedrukt met logo, tekst of haarscherpe print met colourbedrukking of sublimatieprint, wij verzorgen alles naar Europese maatstaven. Uiteraard voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen en hanteren wij lage minimum aantallen per product. Als partner van Clipper begeleiden wij het hele proces: van adviseren tot en met bedrukken, van samples aanvragen tot en met de juiste kleurstelling, we kunnen ook bij je langs komen om het een en ander te bespreken. Laat je verrassen door de goede prijzen – zou het niet fantastisch zijn om een pepermuntdoosje, pen, zaklampje of mooi schrijfset met uw bedrijfslogo aan uw gewaardeerde klant te geven? En voor de prijs en de kleine aantallen hoeft u het niet te laten – echt niet! 

Lijkt het je leuk? Stuur een emailtje naar: service@writinggirl.nl, of bel ons direct!

 

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

Kvk nummer: 24373313
IBAN: NL63 ABNA 0507364813
BTW: NL002015715B63

T: 0181 35 65 60
E: service@writinggirl.nl

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht