Primeur!

Geplaatst op 01 september 2019

Writing Girl heeft als primeur de serums van CALLYS uit Zwitserland! We zijn in de fabriek vlakbij Montreux geweest en zijn diep onder de indruk van het productieproces van serum voor anti-aging.

Serums gebruik je als een kuurtje onder je dag- of nachtcrème om je huid een flinke oppepper te geven en je rimpels te verminderen. De serums van Callys hebben uitgebalanceerde en krachtige ingrediënten die nóg dieper in de huid gaan en de huid van binnenuit voeden.

 

Time controlling Anti Aging.

CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met dubbele moleculen waardoor de serum nog beter tot in de diepere  huidlaag dringt. Na nauwkeurig onderzoek bij de duurdere, gerenommeerde merken hebben we ontdekt dat er weinig merken zijn die met dit actieve bestanddeel van dubbele moleculen werken. De duurdere, gerenommeerde merken werken ook vaak met olie terwijl de serums van CALLYS met krachtige hoog geconcentreerde bloemenextracten werkt die de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie stimuleren.

Wat het serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt. CALLYS heeft dit gepatenteerd. 

De huid oogt na een paar dagen al veel voller, diep gehydrateerd en is zichtbaar steviger. Actief getuned is de huid nog sterker bestand tegen externe agressies voor een jeugdige uitstraling.
Voor 49,95 krijg je een mooie 12 ML flacon met een handige applicatie. Slechts één keer per dag hoef je een beetje onder je nachtcreme te gebruiken en je ziet na een week al resultaat. De diepte van de rimpels worden minder, je huid krijgt een fluweelachtige gloed en is zichtbaar een beetje “opgezwollen” als je wakker wordt, wat betekent dat de elasticiteit in werking treedt.  Een plens koud water en wat dagcreme op je gezicht en het is net alsof je op vakantie bent geweest.

BELANGRIJKSTE ACTIES

  • Intense hydratatie
  • Firming
  • plumping (vullen van fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden)
  • Herstel de elasticiteit
  • Vermindert rimpels

12 ml – 0,42 fl oz.> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor mix- en droge huiden

HYALURON SERUM CALLYS

Intensieve Hydration & Filler      Gezichtsverzorging

Ons Hyaluron-serum is de ultieme verzorging bij elke effectieve anti-verouderingsbehandeling. Door een optimale hydratatie van de verschillende lagen van de epidermis (de buitenste laag cellen), zal het actief bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces als geheel.

Belangrijkste voordelen!

SUPER HYDRATEREND
Hooggeconcentreerde hypoallergene formulering met een optimale synergetische werking van natuurlijke verbindingen voor intensieve hydratatie van de bovenste en onderste lagen van de epidermis (diepere huidweefsel). De huid is diep gehydrateerd en zichtbaar “opgezwollen” waardoor de rimpels zich vullen.
VERSTEVIGEND
Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en kleur. Ons serum zal direct werken op de tonus (tint) en spierspanning van het huidweefsel door het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De strenge selectie van actieve verbindingen zorgt voor optimale cellulaire stimulatie. Zo gebruikt CALLYS bijvoorbeeld een stamcel deling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waar de fabriek staat. Dit unieke bestanddeel zorgt ervoor dat de huidcellen twee keer zo snel vermenigvuldigen waardoor de elasticiteit een enorme boost krijgt.
VERJONGEND
De huid, diep gehydrateerd, is zichtbaar voller en steviger. Actief getuned, het is aangevuld en de huid is sterker bestand tegen externe agressies voor een jeugdige uitstraling.
SWISS MADE
De Serums van CALLYS voldoen aan de strengste eisen en de hoogste kwaliteit. Het serum is gepatenteerd en heeft alle internationale keurmerken en prestigieuze prijzen gewonnen voor het innovatieve regenererende stamceldeling bestanddeel.

BELANGRIJKSTE ACTIES

  • Intense hydratatie
  • Firming
  • plumping/ opvullen van rimpels en fijne lijntjes
  • Herstel de elasticiteit
  • Vermindert rimpels

12 ml – 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor mix- en droge huiden

Probeer een kuur van 28 dagen en je ziet vanzelf resultaat, alsof je drie weken op vakantie bent geweest!

 

HET LAB

foto

Ons laboratorium ontwerpt, ontwikkelt en produceert sinds 1975 innovatieve cosmetische producten. We zijn gevestigd in de prachtige regio van het Meer van Genève in Franstalig Zwitserland.

Callys is een high-tech anti-aging dermo-cosmetisch merk geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die streng zijn geselecteerd om de perfecte synergie voor de huid te creëren.

Met hoge kwaliteitsnormen, de precisie en prestaties van de Zwitserse productiemethoden, verwerkt Callys de nieuwste technologieën en de meest actieve verbindingen voor effectieve, innovatieve en natuurlijke zorg voor zichtbare resultaten op korte en lange termijn.

Tijd, management en controle zijn begrippen die de Zwitser dierbaar zijn. Onze interpretatie van dit concept wordt weerspiegeld in het motto ‘Time Controller Serums’ om onze producten te identificeren als tijdregelaars die het verouderingsproces beheersen.

Omdat de Zwitsers tot de meest veeleisende consumenten behoren, hebben we een zeer hoge standaard neergezet om hightech huidverzorging te creëren die buitengewoon is.


HIGH_TECH_SKIN_CARE 

Bij Callys geloven we in voortdurende innovatie om uitzonderlijke niet-invasieve anti-aging zorg te creëren die nooit de kwaliteit in gevaar brengt en alleen schone, onschadelijke actieve ingrediënten gebruikt.

De zorgvuldig geselecteerde verbindingen bieden een hoge biocompatibiliteit die de huid gemakkelijk kan herkennen en absorberen, terwijl een ideaal pH-niveau wordt gehandhaafd, voor een gezonde en perfect uitgebalanceerde huid.

Uiteraard houden we ons aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en productie.Onze producten ondergaan strenge tests om superieure integriteit en efficiëntie te garanderen.

Uit respect voor de mens en het milieu hebben we alle schadelijke ingrediënten uit onze formules verbannen. onze
serums zijn parabeenvrij, falaatvrij, vrij van minerale oliën, sulfaatvrij en niet getest op dieren.

– Inspirerende schoonheid voor elke huid –

foto

Bij Callys creëren we huidverzorgingsproducten voor mensen die op zoek zijn naar onmiddellijke en langetermijn zichtbare resultaten.

Onze formules zijn natuurlijk omdat we geen concessies doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Voor een optimale garantie worden onze sera in Zwitserland ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.


Volg ons op sociale media om in contact te blijven met de nieuwste informatie over Callys en onze producten.
Callys
Biodermina Laboratorium
Postbus 69
CH-1804 Corsier-sur-Vevey
Zwitserland
© 2019 Callys – Zwitserland – Alle rechten voorbehouden
Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht