Powerbanks!

Geplaatst op 27 juli 2021

De enorme hype rond het smartphonespel Pokémon Go zorgt voor een run op draagbare telefoonopladers. De powerbanks vliegen de schappen uit.

 Zo’n twee miljoen Nederlanders zouden actief het spel spelen waarmee men op de smartphone op pokémon jaagt in een virtuele wereld. Doordat het spel continu gebruikmaakt van gps en internet, de camera veel aanstaat en de app veel rekenkracht vergt, vliegen de batterijpercentages bij actief gebruik sneller de telefoon uit dan een ontsnappende Pidgey.

De powerbanks, de draagbare oplaadpunten, zijn sinds de hype nog populairder dan ze al waren. Bij Media Markt is de verkoop in twee weken met 366 procent gestegen. Ook bij bezorgwinkel Bol.com rijden de bezorgers vooral met de batterijen rond: de hoeveelheid verkochte batterijen is daar bijna verdubbeld. Op sommige dagen worden er meer dan duizend verkocht.

„In de zomer verkopen we altijd iets meer powerbanks dan normaal”, vertelt Marjolein Verkerk van het online warenhuis. „Mensen zijn dan meer buiten, en willen niet met lege telefoon komen te zitten. Maar normaal scheelt dat een paar procent. We merken echt dat de powerbanks niet aan te slepen zijn sinds iedereen op pokémon jaagt.”

In advertenties prijzen producenten hun producten aan met een knipoog naar het populaire spel. „Ideaal om Pokémon mee te vangen”, staat te lezen bij veel productomschrijvingen op Bol.com.

En wij hebben natuurlijk onze super powerbanks – en wel in de aanbieding!

Phone Charger 2000

Van € 14,95  voor € 9,95

Telefoon oplader Phone Charger 2000

Hoe ont-zet-tend cool is dit?

En het is niet zomaar een lullig chargertje: het is power charger met een lithium batterij van 2000mAh. Een solide telefoonoplader die ongeveer net zo groot is als een lipstick en zo in je tas past, super voor in de trein is, in het vliegtuig, strand of gewoon, omdat je van mooie spullen houdt!

Onze eigen Phone Charger met  onze boodschap erop: Live your dream!

Klik hier voor meer: PowerCharger 2000 oplader zilver.

Aluminium nood-oplader met ingebouwde lithium batterij (2000mAh). De PowerCharger kan via USB, met bijgeleverde USB-kabel, worden opgeladen en is geschikt voor het opladen van de meest gangbare mobiele apparaten (o.a. smartphones en muziekdragers). Incl. gebruiksaanwijzing.

aanbieding geldig t/m 10 aug.

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht