Oplossingen voor huidproblemen bij Callys Serums!

Geplaatst op 07 augustus 2019

 

 

Onze missie:

Is om mensen er stralend uit te laten zien zodat ze goed in hun vel zitten! Wij gunnen iedereen die geweldige serums van Callys die echt het verschil maken. Een heerlijke oppepper voor je huid en super vocht inbrengend zodat rimpels zichtbaar minder worden. Wij wilden alleen maar natuurlijke producten en zijn daarom laaiend enthousiast! Wij zijn ook overtuigd dat wij dé oplossingen voor huidproblemen bij Callys Serums hebben en hebben daarom een unieke en directe service bij Callys ingesteld! U kunt ons direct Whatsappen, Facebooken, Instagrammen of mailen voor een eerlijk advies; wij helpen u graag!

Wij vinden het fantastisch om mensen er mooi uit te laten zien zodat ze goed in hun vel zitten!
Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u te laten stralen. Elke dag weer.

Time Controller Serum:

  • Intensieve anti-aging serum op natuurlijke wijze
  • Moleculen dringen door tot in de onderste huidlaag
  • Onmiddellijk effect
  • Resultaten op lang termijn
  • Zwitserse kwaliteit
  • Stimulatie celgroei en collageen

Onze visie:

We hebben allemaal een passie. Wij willen vrouwen (en mannen!!) er zo stralend mogelijk uit laten zien en zijn altijd op zoek naar wondermiddeltjes tegen een niet te dure prijs. In Zwitserland stuitten we op een prachtig product: de serums van Callys, gemaakt met de hoogste kwaliteit en voor een vriendelijke prijs: we konden het bijna niet geloven!

Onze service:

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. Jarenlang zijn we op zoek naar natuurlijke producten die echt helpen bij anti-aging en kwalitatief hoogwaardig zijn. En dan ook nog met de Zwitserse kwaliteitsstandaard en voor een vriendschappelijke prijs in vergelijk met andere serums. We zijn echt blij dat we u verder kunnen helpen en het verschil kunnen maken, ontmoet ons team:

Callys heeft een nieuwe service! Je kunt een real life foto van je gezicht maken zodat wij je goed kunnen adviseren welke serum het beste bij je huid en behoefte past. Je hoeft alleen maar met je telefoon een fotootje via messenger naar ons te sturen/mailen/appen en wij geven je gratis advies!


Heb jij vragen over je huid? Of heb je specifieke vragen? Stuur een appje naar onze servicedesk en je ontvangt binnen 24 uur tips en advies. Vragen over rimpels, kraaienpootjes, wallen, haar uitval, lijntjes, lijntjes op je voorhoofd die je graag minder ziet worden, rimpels in je hals, grove poriën, schilferige huid, rode huid, trekkerige huid, slappe huid, pigmentvlekjes, vermindering elasticiteit in je huid enzovoorts, niets is ons te gek en wij helpen je graag!

Of stuur je foto met een probleemzone en ontvang gratis advies!

Messenger via Facebook https://www.facebook.com/callys.nl/

Instagram: DM (direct message) via https://www.instagram.com/callys_nl/

Whatsapp: 06 11 92 33 37

Mail: service@callys.nl

De serums van Callys hebben ieder unieke eigenschappen.

BELANGRIJKSTE ACTIES:

Intense hydratatie
Firming
Plumping (vullen van fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden)
Herstel van elasticiteit
Aanmaak collageen
Vermindert rimpels
Verwijdert pigmentvlekjes
Geeft een fluweelzachte gloed
Versteviging
Verdwijnen van kraaienpootjes
Vervagen rimpeltjes rondom de mond
Ontgiften van de huid
Stimulatie microcirculatie van de huid
De serum van Callys dringt dieper door tot de diepste huidlagen

Intensieve Cell Repair & Antioxidant | Gezichtsverzorging
#serum#callys #antiaging #beauty#beautytips #beautyful #health#healthylifestyle

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht