Onze favoriete tassen top vijf!

Geplaatst op 29 september 2020

Onze top 5 tassen voor je werk!

Je kent het wel, je bent een belangrijk gesprek aan het voorbereiden of een sollicitatie en je wilt een goede en professionele indruk maken. Dat doe je natuurlijk door je voorbereiding maar ook door de uitstraling die je bij je hebt: je tas. Een designer tas wordt al snel overdreven bevonden (kijk haar eens met haar Louis Vuitton) en brengt de verkeerde associatie: laat die designer tas maar in je vrije tijd.

Wij hebben een lijstje gemaakt van de 5 perfecte tassen waarmee je een goede eerste indruk mee maakt en waar je ook nog wat aan hebt!  Veel ruimte voor je tablet, laptop en vakjes voor diverse spulletjes en andere belangrijke benodigdheden.

En dan voor een prijs waar je niet stijl van achterover valt: prima toch? Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid – en zo steel je de stijl van een echte designer tas!

  1. de stijl van de Paper Bag: echt iets voor Amsterdamse meisjes!

Hyde Park Genshii Shopper Bag

2. In de stijl van Celine: je ziet hem vaak in het beige in de serie Suits, bij Rachel Zane.

 

Céline Tas

3. In de stijl van de Prada Saffiano – perfect voor de workaholic! Een tijdloze tas.

Laptop tas Ines Delaure blauw

3. Hermes Bag in een mooie kleur groen!

Hermes Tas

4. In de stijl van YSL Sac Du Jour. Dit is het voorbeeld van de perfecte werktas. Dit komt doordat de tas 2 handige aparte vakken heeft en daarnaast ook nog 2 vakjes. Hierdoor kun je niet alleen je zakelijke telefoon maar ook je persoonlijke telefoon meenemen.

Flora & Co tas

5. In de stijl van de grote Chanel Shopper:

Carrie Bag! Ideale laptop tas.

6. In de Stijl van Tod’s:

Pardon my fringe!

7. Ons toppertje, de Birkin, in de Hermes stijl!

BIRKIN BAG

We hebben nog veel meer aanbiedingen en een mooi aanbod tassen. Wil je een keer langskomen om ze in het echt te zien? Wees welkom in onze showroom en stuur ons even een mailtje!

Saint Laurent Patch Bag

Aanbiedingen:

Sweet Bag

Jacky Bag!

Jacky Bag

Onze favoriete tassen!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht