Morning Routine!

Geplaatst op 08 juni 2017

Diane-von-Furstenberg-designs-for-Evian

De werkplek van Diana von Furstenberg- steal the office style!

Terwijl ik in New York inspiratie opdeed bij de Big Buyer vakbeurs, mocht ik een van de meest inspirerende vrouwen van New York interviewen: Diane von Fürstenberg en kwam achter haar daily working routine en tips voor the succesfull working woman…..

What is your morning routine?

 • iedere ochtend meditatie – een must! Mijn gedachten springen alle kanten op en met tien minuten mediteren houd ik die kleine monsters in bedwang.
 • Ik neem hooguit 30 minuten de tijd voor haar en make up en denk er vervolgens niet meer aan.
 • Ik neem een licht ontbijt en kijk even naar het nieuws
 • Ik lees mijn mails slechts twee keer per dag zodat ik genoeg aandacht heb voor de dingen die om me heen gebeuren en dus echt belangrijk zijn
 • Ik besteed veel aandacht aan details. Ik geloof dat een wonderschoon detail een product onderscheidend maakt. Mooie stoffen, borduursels, de afwerking – het moet perfect zijn en waardig voor mijn klanten.
 • Ik zorg dat ik elke dag om half 9 op kantoor ben – ook al ben ik nu 71, ik geloof dat jij zelf de energie van het bedrijf moet weergeven.
 • Ik voel me nooit schuldig. Never. Ik ben een fantastische moeder, een geweldige partner – maar ik heb ook mijn werk. En zo is het.
 • Ik ben graag op de werkvloer, zowel in mijn ontwerp studio als in de winkels, zodat ik weet wat er speelt en waar er behoefte aan is.
 • Ik observeer vrouwen. In restaurants, in winkels, op het vliegveld, onderweg naar hun werk, terwijl ze de kinderen ophalen – eigenlijk altijd zodat ik een gut feeling heb van wat ze nodig hebben en willen.
 • En schrijf op! Ik krabbel de hele dag mijn ideeën en to do lijstjes op. En niet op mijn telefoon of iPad, want dat beklijft niet. Ik kies voor een inspirerend notebookje zoals die van Sloane Street London. Handig formaat, mooi afgewerkt met een snakeskin kaft die tot de verbeelding spreekt. Good girls go to heaven, bad girls go everywhere! Met een bladgouden finishing touch en een prachtig afgewerkt koord, I love it!
 • Sloane Street notitie boekje – nu € 9,95 in de sale!
 • Zorg dat je winkel of kantoor goed opgeruimd is – ik sluit elke dag af met een lege mail box en ik ruim elke dag mijn kantoor op – ik heb overal handige bakjes voor en alles heeft zijn plaats – ik eis hetzelfde van mijn werknemers – a clean desk policy!

Diane was natuurlijk niet de enige inspirerende vrouw die ik aan de tand mocht voelen – binnenkort nog meer tips van invloedrijke vrouwen over de daily routines om jou te inspireren – balancing work and family life!

Heb jij nuttige tips voor werkende vrouwen die het op gang komen nét even aangenamer maken? Deel ze hieronder and let’s get inspired! Office Style!  Andiamo!

bron: empoweringwomenred

Download de fan-tas-tische App Anamaya – op heldere wijze wordt uitgelegd hoe je je gedachten onder controle kunt krijgen, gevolgd door een heerlijke meditatie van ongeveer tien minuten. Die kun je ‘s morgens doen of juist voor het slapen gaan, maar geloof me, het verandert je en relaxes your mind! #tip

#werk #routine #tips #dianevonfürstenberg #dvf #writinggirl

Steal the style – do as Diana!

 

Onze suggesties voor een heerlijk kantoorbestaan:

P00145052-Leather-shopper-BUNDLE_11-800x800

Mooie tas, leuke sjaal – klaar!

IMG_1628-e1449145037226-800x800

New York pennen set € 9,95

10-rotating-stamp1-400x400

Kate Spade New York rotating stamp NU € 24,95!

 

keyfob-21-800x800

maak je office styling leuk – usb key to succes – @ 14,95

image-1-200x200 image-2-800x800

Opruimen in style – Moleskine portfolio – € 12,95 – clean desk policy!

1-prismalo-aquarelle-assortiment-40-couleurs-800x800

Prachtige kleur potloden – voor je inspiratie! Caran ‘dache – va € 24,95

Office Style!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht