Office Design!

Geplaatst op 21 juli 2020

We hebben weer heerlijke office inspiratie voor je in onze rubriek Office Design! Werkplekken om bij weg te dromen en inspiratie om het thuiswerken of je werkplek leuk te maken – met de beste workout tips!

Met de lente in aantocht krijgen we zin in nieuwe accessoires en in een opgeruimde werkplek. Met deze inspiratie gaat dat zeker lukken! Zachte kleuren, mooie accenten, nieuwe plantjes voor het nodige zuurstof en wat leuke bureau accessoires: zo geef je in een handomdraai je werkplek of homekantoor een nieuwe look!

        

        

 

Wat dacht je van de leukste Milan producten? s

Super handig, onwijs goedkoop en het staat zó leuk! Nu vanaf € 2,95

Milan is wereldberoemd geworden door zijn gum. De gepatenteerde gum is zo immens populair bij professionals als architecten, tekenaars en ontwerpers dat ze nooit anders willen. Milan heeft de gum in leuke omhulsels met ergonomische grip verpakt en is hier verkrijgbaar met handig borsteltje en hoesje zodat je gumrestjes bij elkaar kunt vegen en zolang in het hoesje kunt doen. Slim!

      

Of alles van Rhodia:

De ultieme organise map / meeting book met navulling verkrijgbaar. Ideaal voor vergaderingen, meetings en to do lists!

We hebben weer iets fantastisch voor je! Dit beige Rhodia Goalbook in A5 formaat is ideaal om je dagen te organiseren en te zorgen dat je niets vergeet. Het goalbook heeft 224 genummerde dotted pagina’s van hoge kwaliteit met een inhoudsopgave van 6 pagina’s. Ook bevat deze bullet journal een kalender en maandelijkse pagina’s. Ieder goalboek heeft twee oranje leeslinten, een vakje achterin voor losse papieren en een elastieksluiting.

Andere leuke bureau accessoires? We geven je graag wat voorbeelden of maken een speciale office box voor je vanaf € 29,95!

 

 

   

 

Office Welcome Pakket!

 

New office items coming in!

En de beste workouts als je veel achter je bureau zit vind je hier:  

en hier:

 

Bel of mail ons, we love it om met je mee te denken en je happy te maken!

 

Office Design!

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht