Noblesse Oblige

Geplaatst op 28 januari 2021

Na zes jaar weer super spannende thriller van Esther Kreukniet! En wát voor een!

Noblesse Oblige

Noblesse Oblige

Advocate Liza Kreest leidt een heerlijk leven in Kralingen en woont samen met haar dochter Kate. Ze verbergt een schimmig geheim uit haar verleden en heeft zich volledig op haar carrière gestort. Ze ontmoet de charmante Maurice die haar vraagt te verdedigen in een ingewikkelde rechtszaak tegen de frauderende douanier Stan V. in het Rotterdamse havenbedrijf van zijn schoonvader Bernd Verstraete. Ze bijt zich vast in de zaak en kan al snel de charmes van de vlotte Maurice niet weerstaan. Ze begint tegen al haar principes in een verhouding met haar cliënt maar als ze de rechtszaak wint, dumpt hij haar kort daarna met een laffe smoes. Haar leven staat te trillen op haar grondvesten en als hij plotseling een week later zelfmoord pleegt beseft ze dat hier iets groters aan de hand is.


Ondertussen wordt ze scherp in de gaten gehouden door het mysterieuze figuur Jung. Onverschrokken zet Liza haar zoektocht voort en komt ze erachter dat ze als stropop gebruikt is. Liza wil de waarheid weten en wordt op hardhandige wijze bedreigd. Als haar dochter Kate ook nog ontvoert wordt, moet Liza alles riskeren om haar terug te krijgen uit de klauwen van de criminele bende.

Wat kan het daglicht in de Rotterdamse haven niet verdragen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 0-4.jpg

Esther Kreukniet is copywriter en freelance journaliste. Eerder schreef ze de succesvolle thrillers Beau Ravage, Façade, Carte Blanche en En Passant. Ze is trotse moeder van haar zoon Bo en woont samen met haar vriend Arthur in Rotterdam en Oostvoorne.

De pers over haar vorige thrillers:

“Mooi, spannend, respectvol en met een boodschap. Groot compliment…voor dit uiterst realistische verhaal!” Cees van Rhienen voor Hebban, vier sterren.

Diepgang en spanning… een geweldig boek! Vrouw Magazine – Telegraaf

“Spannende pageturner…” Libelle

“Een geweldig boek…!” Margriet

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ellessy_logo.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is perspectief1_NobleseOblige-794x1024.jpg

Zes jaar na het verschijnen van het breed geprezen boek En Passant, ligt er een nieuwe thriller van Esther Kreukniet klaar om uitgebracht (en gelezen) te worden.

Helemaal tegen de stroom van de lockdown en gesloten boekhandels in, verschijnt in het voorjaar Noblesse Oblige.
Wil je een exemplaar reserveren, mail dan naar info@estherkreukniet.nl ovv eerste druk exemplaar! Wil je een promotiepakket voor in de etalage of winkel, een PR kit voor online of magazines of graag een lezing in je boekhandel, bibliotheek, boekclub of bedrijf, mail dan suzanne@writinggirl.nl ovv PR.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is No-3-1024x643.jpg

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht