Moleskine Passion Journals

Geplaatst op 12 juni 2019

Moleskine Passions is een collectie van 12 verschillende logboeken voor het opslaan en ophalen van herinneringen, gedachtes en notities over verschillende passies zoals recepten en gezondheid. Met het Passion Journal van Moleskine kun je alles over je grote passie(s) verzamelen, bewaren en delen met anderen. Wij hebben voor u de 4 meest verkochte en bekendste op een rijtje gezet! klik op het plaatje van de Passion Journal om het te kopen !

Baby Journal :

Zwangerschap: hou alles bij in deze bijzondere 9 maanden

Geboorte: wordt het een meisje of een jongetje?

Thuiskomen: is de babykamer al helemaal klaar?

Speciale momenten: deze zullen er genoeg zijn!

Gezondheid: schrijf bijvoorbeeld advies van arts of consultatiebureau op

Voedingen: noteer de favorieten

Hiernaast zijn er nog 6 secties om persoonlijk in te kunnen vullen. Wat te denken van het bijhouden van de groei, of misschien wel een sectie met mogelijke namen voor de baby!

Het Baby Journal heeft drie bladwijzers en wordt geleverd met 202 kleine stickers om het logboek nog persoonlijker te maken.

 Wedding Journal :

Met de logboeken van Moleskine Passions kun je herinneringen, gedachtes en notities over diverse onderwerpen bewaren. In dit logboek kun je alles kwijt over je huwelijk. De Moleskine heeft acht tabbladen waardoor alles gemakkelijk is terug te vinden. Met acht thematische secties. Er worden bovendien 162 zelfklevende labels meegeleverd waarmee het logboek verder kan worden gepersonaliseerd. Bewaar alle mooie herinneringen in dit logboek van Moleskine!

In dit logboek is veel ruimte om alles over je huwelijk te bewaren. Leuk om over een aantal jaar nog eens in terug te kijken!

Favoriete boeken, die fijne schrijver: alles over de wereld van boeken is op te slaan in het Passion Journal Boeken van Moleskine. Verzamel boekcovers, recensies of andere leuke boekenweetjes. Dit logboek is alleen voor echte boekenwormen!

Book Journal

Is de ideale aanvulling voor de boekenkast van boekliefhebbers. Dit is ideaal om de persoonlijke bibliotheek in neer te pennen. In dit praktische boeken logboek is bij te houden welke boeken er zijn gelezen en er is veel vrije ruimte voor bijvoorbeeld verlanglijstjes of boekentips. Dankzij de alfabetische indeling is snel en gemakkelijk terug te lezen welk boek wanneer is gelezen. Zo is er per boek ook nog eens ruimte om veel aspecten te belichten:

  • Titel van het boek en de naam van de auteur
  • Jaar van uitgave, jaar van herkomst, naam van de uitgeverij
  • Originele taal en eventuele gewonnen awards
  • Opmerkelijke quotes uit het boek om nooit meer te vergeten
  • Ruimte voor de mening over het boek en voor andere notities. Plak er bijvoorbeeld een plaatje of een van de meegeleverde stickers bij!
  • Vul 1 – 5 sterren in voor de uiteindelijke score, net als in veel professionele kranten en tijdschriften

Handige alfabetische indeling

Inclusief 150 icoon stickers

Recipe Journal

Al je kook tips en recepten op een plek. 3 geribbelde boekenleggers en uitvouwbaar zakje aan de binnenkant. Informatieve pagina’s: voeding kalenders, voeding feitjes, afmetingen en handige omrekeningen.

6 gethematiseerde secties om in te vullen : appetizers, first courses, main dishes, side dishes, desserts en cocktails.

Daarnaast zijn er nog 6 secties om persoonlijk in te kunnen vullen. en 16 lege pagina’s waar je je creativiteit over je passie kwijt kunt. Verschillende stickers: 80 om te gebruiken op lege tabs, 150 met gekleurde icoontjes en 12 om de buitenkant wat op te vrolijken.

 

 

 

  • Afmetingen large: 13 x 21 cm
  • Aantal pagina’s: 240
Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht