We love Moleskine!

Geplaatst op 22 maart 2019

 

We. Love. Moleskine.

We geven het toe: Moleskine is onder onze trouwe klanten gewoon het favoriete notitieboekje. En daarom bieden we een grote collectie aan: van allerlei kleuren tot de Professional Extra Large. We zetten speciaal voor jou onze toppers en bestsellers nog eens op een rijtje:

 
Moleskine Evernote Ruled Smart Notebook € 29,95 incl. BTW
Zijn hier Evernote App gebruikers in de zaal??
Dan hebben wij het meest on-ge-loof-lijke slimme notitieboekje voor je! Moleskine Evernote Ruled Smart Notebook – nu met een abonnement voor drie maanden – gratis! Door voortaan je geschreven aantekeningen of notities te fotograferen en op te slaan kunnen ook de analoge aantekeningen gedeeld en bewaard worden! Ook kan er met de app door de foto-opnames gezocht worden op key words.
Professional Notebook Large Hard Black

Professional Notebook Large Hard Black

Moleskine Pro Collection Professional Notebook, Extra Large
€ 20,95 incl. BTW
Moleskine Pro Collection Professional Notebook, Extra Large. Black, Hard Cover (7.5 X 10)Dit is de notebook waar wij van dromen – groot, handig met het elastiek, praktisch én we stoppen er moeiteloos onze iPad mini bij in.
Moleskine Cahier Ruled Notebook XL – drie TOP kwaliteit schriften!
€ 15,90 incl. BTW
De Moleskine Ruled Cahier Large wordt geleverd in een set van drie gelinieerde notebooks. Elk schrift heeft een cardboard kaft en is voorzien van een achtervak waar notities en briefjes in bewaard kunnen worden.
Moleskine notebook and pen pack
€ 29,95 incl. BTW
Moleskine notebook and pen pack is voor de echte Writing Girl – of man!Leuk verpakt en alles in een – super pen en een heerlijk notitieboekje met 92 pagina’s. Wij zijn de enige die dit mooie pakket van Moleskine op de kop wisten te tikken, alleen nog verkrijgbaar in Amerika en Italië. Een klassieker!
notebook and pen pack

notebook and pen pack

Moleskine Toolbelt
€ 24,95 incl. BTW
Moleskine Toolbelt – daar word je toch blij van!Tussendoor rennen we van vergadering naar conference call en van lunch in de bedrijfskantine naar de DTP studio of onze flexible werkplek voor vandaag. Dus travellen we light. Of in dit geval met de superhandige toolbelt van Moleskine. Telefoon, leesbril, wat pasjes, pen en een paracetamol erin. Je klemt hem handig om je notitieboekje…. Wat een uitvinding!
Large Notebook Underwater Blue Softcover Gelinieerd – de perfecte Moleskine in een prachtige watertint!
€ 17,95 incl. BTW
Underwater Blue Softcover -alleen die naam al doet je verlangen naar diepe zeeën en Mediteraneeën zo blauw, zo blauw! Met een extra water tint enn ook nog een Large uitvoering, gelineerd, soft cover en opbergvak! Moleskine – we zijn zo blij met jou!Omschrijving: Zeer uniek notitieboek van Moleskine in Large formaat. De kaft van deze notebook is zacht waardoor deze zeer solide is. Het Moleskine Large Notebook Softcover wordt geleverd in de kleur blauw met een extra water tint er in. Het papier is van hoogwaardige kwaliteit en is gelinieerd. Achterin deze fantastische Moleskine zit een handig opbergvak voor documenten.
Moleskin Garden Box

Moleskin Garden Box

Moleskin Garden Box

Moleskin Gardening Box
€ 39,95 incl. BTW
Voor het tuinieren in stijl!Of je nu je tuin gaat verbouwen, je tuin wilt veranderen of juist wilt onderhouden – deze Moleskin Garden Box leert je tuinieren in stijl. Je houdt overzicht, ideeën en liefde voor je tuin bij elkaar. En wist je dit al? Joan Collins heeft ‘m destijds besteld voor haar tuin in St Tropez.  Gewoon bij ons ja! (en daar zijn wij best een beetje trots op ????
Moleskin Travel Box
€ 39,95 incl. BTW
Dit is het ultieme cadeau voor de reiziger! Of voor jezelf, als je een mooie reis gaat maken en niets wilt vergeten. Ideaal voor de backpacker, de ontdekkingsreiziger en de avonturier. Voor een stedentrip, safari, ontdekkingsreis of avontuur – met de travel box heb je alles ineen – met handigheidjes als stickers, verschillende tabjes voor diverse avonturen van je reis, budget- en traveltips en twee bagagelabels – een ideaal cadeau om je geliefde toch een beetje bij je te houden en voor de ontvanger een ideale manier om thuis toch een beetje dichtbij te houden. Voor de vakantieganger – als jij ‘m niet neemt, neem ik ‘m!
Moleskine Multo map

Moleskine Multo map

Moleskine Multo map
€ 19,95 incl. BTW
Moleskine Multo map – simpel, mooi en handig.Eindelijk is deze mooie multomap verkrijgbaar in Nederland.Blijf bij met je werkzaamheden, waar je ook bent. Deze ruime A4 multimap bied je veel ruimte om ambitieuze projecten te realiseren en de kleinere details te vermelden. Je kunt je eigen papier erin doen en krijgt behulpzame extra’s zoals een index, genummerde pagina’s, uitneembare vellen en te-doenlijsten. Dit is een onmisbaar hulpmiddel voor bezige bijen.

Voor de echte journalisten: Moleskine Reporter Notebook Ruled Large

Moleskine Chapter Journal

Moleskine Classic Ruled Hardcover Notebook Large

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht