Maak je werk nog leuker!

Geplaatst op 04 september 2017

De scholen zijn weer begonnen en jij zit waarschijnlijk weer achter je bureau te tikken en honderdduizend emails te versturen. Hou dat vakantiegevoel nog even vast, met deze simpele tips kun je je baan stukken leuker maken – ook als je job al fantastisch is.

1. Maak een moodboard

Ja, het mag! Maak voor jezelf een moodboard met leuke vakantiefoto’s, dingen die je inspireren en tickets van een festival of musical: overal wat jou een instant boost geeft elke keer als je er naar kijkt. En heb je een flexibele werkplek? Hang ‘m dan thuis en maak er een computer screensaver van.

2. Groene vriend

Koop een mooie plant, een fijne orchidee of iets anders dat je werkplek opfleurt. Zelfs een cactus is al leuk. Planten in een mooie pot doen het altijd goed, en het brengt zuurstof in de ruimte. Een win-win situatie, toch?

 

3. Organize!

Met deze nieuwe start na de vakantie is het weer fijn om schoon schip te maken. Dus opruimen, organiseren en in mapjes doen. Schaf een paar leuke nieuwe pennen aan, paperclips, een mooi notitieboekje of schrijfmap. Je mag schrijfaccessoires of kantoorartikelen declareren en de belasting betaalt mee. Ook een win-win situatie. En nu je toch bezig bent? Denk dan gelijk aan een mooie tas die bij je herfst outfit past en waar alles in kan, wij hebben de beste vanaf 49,95 in de webshop

 

 

4. Beloon jezelf

Ligt erg voor de hand, maar je collega’s en directeur doen het niet. Niet dagelijks in ieder geval. En jij weet dat je in een dag wel honderd dingen regelt, organiseert en aanstuurt. Mag je dan jezelf belonen? Een lekkere nieuwe koffiemok, een tijdschriftje of chocolaatje bij de thee.

 

Maak je werk nog leuker!

Bron: Samenwerking & Viva

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht