Live your dream!

Geplaatst op 14 december 2015

Hallo lieve mensen,

Langzaam komt het einde van het jaar inzicht en dat geeft altijd tijd voor reflectie, tenminste bij mij wel. Wat is er goed gegaan afgelopen jaar, wat was fijn, wat liep lekker en wat kan nog beter? Maar ook: waar ben ik dankbaar voor, wat heb ik allemaal voor mooie dingen meegemaakt en wat zou ik nog intenser willen beleven of waar zou ik nog meer van kunnen genieten? En dan komt natuurlijk gelijk de hamvraag: wat wil ik graag in 2016, wat zou ik mezelf graag in het nieuwe jaar willen geven? Liefde, rust – of toch eindelijk die droom waarmaken? Je moet het namelijk zelf doen, er is niemand die het voor jou doet. En daarom start ik gelijk op maandag 4 januari (mijn broers verjaardag!) de Live your dream 2016 challenge. Tien weken lang. We beginnen elke maandag ochtend om 9 uur (vroeg) bij mij thuis met een wandeling door de natuur en gaan daarna een uur schrijven – om precies te zijn: we gaan aan de eettafel jouw concept schrijven voor jouw droom. Of dat nu een boek schrijven is, een nieuwe zaak starten of een baan zoeken, kilo’s afvallen, stoppen met tobben, fit worden of simpelweg het beste uit je leven halen – jij schrijft het concept en ik help je.

Hoe? Heel eenvoudig.

Tien weken lang gaan we aan de slag. Je krijgt begeleiding en werkboeken mee hoe jij je leven het beste kunt invullen om je droom te bereiken. Gewoon in eigen huis en tuin, hier en nu. Je kunt dit makkelijk naast je werk doen, het vergt maar een half uurtje per dag maar het maakt een groot verschil. We gaan het nu echt DOEN!

Lees meer: maandag 4 januari beginnen we het nieuwe jaar goed, Writing Girls! Leef je droom, volg je hart en schrijf dat boek of je plan – niet voor niets is ons motto: live your dream! :))

Lees meer: Live your dream challenge 2016

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht