Little Marcel

Geplaatst op 20 mei 2019

Little Marcel is Frankrijks iconische export product en Writing Girl is een van de weinige in Nederland die de schrijf accessoires mag verkopen! Iedereen kent de Little Marcel wel, het simpele witte hemdje, James Dean, the Pretty Flaubert, Brigitte Bardot…. Zelfs nu nog draagt Charlotte Carishagi achteloos le Petit Marcel op een jeans terwijl ze kasten vol Gucci couture heeft hangen. Little Marcel is gewoon een statement, en daar houden wij van!
In 2005 begint het avontuur van Little Marcel in Grau du Roi met een gek idee. Lynda en Eric, eigenaars van een winkel met verschillende merken beginnen aan het ontwerp van een Marcel. de inspiratie komt van Lynda, die graag tanktops draagt, maar moeite heeft deze te vinden in haar favoriete winkels. Eric besluit om wat aan te bieden in zijn winkel. De omgeving van het echtpaar en de bewoners van de kleine badplaats beroven de straal. Het verhaal begint hier, met de beroemde Little Marcel, in alle kleuren, versierd met een logo in kinderachtig lettertype.
Vandaag de dag is Little Marcel een complete en originele winkel voor op het gebied van stijl. Het merk bied casual chique, tijdloos en speels. Door de jaren heen veranderen de collecties naar trends. Little Marcel behoud nog steeds zijn unieke en herkenbare identiteit tussen duizenden andere succesvollen.

Na Little Marcel hebben de oprichters ook nog Le Petit Marcel en Mini Marcel opgericht, Petit is speciaal voor kinderen tussen 4 een 12 jaar , Mini is voor de hele kleintjes tussen 3 en 24 maanden.

Wij hebben voor u onze leukste items op een rijtje gezet :

PENNENBAKJE POT A CRAYON – Little Marcel

Little Marcel Pens

LITTLE MARCEL LOVE etui

BUREAU BLAD – SOUS MAIN Little Marcel

Little Marcel kartonnen pennendoosje Plumier Carton

De schriften van Little Marcel!

CORRESPONDENCE SET Love

Little Marcel portfolio-map

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht