Life is a journey, not a destination

Geplaatst op 10 mei 2016

Safe+Leash-by-UnikiaAls journaliste ben je altijd onderweg. Van te voren moet ik altijd bedenken wat ik mee moet nemen, wat handig is en waar ik vooral aan moet denken.

Dat gecombineerd met een gezinsleven zorgde ervoor dat ik een wandelend lijstje was. Dat moet toch anders kunnen bedacht ik me en gaf mijn oren en ogen goed de kost tijdens mijn reizen naar het buitenland. Bijna obsessief observeerde ik hoe buitenlandse vrouwen alle ballen in de hoogte wisten te houden en ik verbaasde me over de tips & tricks die vaak zo eenvoudig waren. Het leven is niet bedoeld om een ratrace te zijn op weg naar het volgende doel –  life is a journey, not a destination.

Met name de Amerikaanse vrouwen zijn ongehoord goed georganiseerd en hebben daar allerlei handige “tools” voor. Getriggerd door hun standvastigheid en organisatietalent verwonderde het me dat in Nederland er niet zo veel verkrijgbaar was. Mondjesmaat, her en der versnipperd kwam ik op allerlei sites met de uitstraling van een vooroorlogse V&D en suffige sex appeal van een Cup a Soup. Dat moest beter voor die leuke, ondernemende werkende vrouw zoals jij en ik.

1-KS-HELLO-DARLING-STATIONARY-SET-STATIONARY-CARDS-_1-800x800PHONE-STRAP-2-200x200 noodpakket afb Moleskin stationary notebooks

Dat gecombineerd met leuke tips om je kantoor en werk beter te organiseren, do’s an don’ts op gebied van business etiquette, gezondheid, een beetje mindfullness en mooie spullen die je werk veraangenamen en voilà – Writing Girl was geboren. In Spanje, Engeland, Frankrijk en zelfs Zwitserland zag ik allerlei leuke en handige spullen waar je blij van wordt en die niet te duur zijn. Ik zag mooi schrijfpapier, leuke kaarten, pennen, opladers, organizers, tassen en alles wat het leven mooi maakt. Want dat is mijn essentie, mijn motto, mijn visie: mensen blij maken door Writing Girl.

2-MILAN-0752306_unit1-200x200-1 MILAN-4711116_unit_open-400x400 earbuds_both_main_detail-200x200  Unknown-2 16.29.36 71239717-0140Get inspired working girl!

Het leven is een reis, op weg naar de eindbestemming dus laten we het zo leuk mogelijk maken.

Editors pick:

Usb stick – sleutelhanger  voor  14,95 euro

keyfob-21-800x800

Het maakt niet uit wat voor werk je doet, of je thuis werkt of huismoeder bent – Writing Girl geeft jou handige tools om je werk zo efficiënt, georganiseerd en inspirerend mogelijk te maken.

Zodat je tijd overhoudt voor de echt leuke dingen.

Live your dream – life is a journey, not a destination

Xxx Esther

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht