Leukste schrijf artikelen voor vaders!

Geplaatst op 12 juni 2019

De stoerste schrijfsets hebben wij voor jou uitgekozen, om je vader te verrassen, voor vaderdag, zijn verjaardag of gewoon omdat het kan !

Klik op de foto voor verdere productinformatie !

New York Set schrijfset

Dit stoere schrijfset hebben we uit New York gehaald – ligt lekker in de hand, schrijft mooi, ziet er modern uit en is heel stoer! Speciaal voor de snelle jongens met vlotte babbel – en pen!

Een mooi verhaal, een gedicht, een boek waar hij van droomt of zomaar lekker wat schrijven voor je zelf? Bij Writing Girl doen we niet anders en weten we mooi papier en een fijne pen goed te waarderen. Daarom hebben we een mooi schrijfset samengesteld met een Rhodia webnotebook, little Marcel pen, correspondentie box en een potlood met inspirerende quote met een fikse korting.

Balpen met een huls van hoogwaardig hars. De balpen heeft een kunststof dop voorzien van clip. De huls is voorzien van een “vingerprint’ motief. Documentechte zwarte inkt. Vulling met schrijfbreedte XB. Houderkleur wit of zwart. De vulpen heeft een penpunt van RVS in het zwart. Vulpennen worden geleverd met blauwe cartridge. De balpenvulling is documentrecht, zwartschrijvend.

We hebben ‘m gevonden! De ideale schrijfmap met handige vakjes, afsluitbaar met rits, pen, notitieblok en calculator. Waar al je spullen in kunnen, visitekaartjes, memo’s, folders enz.

Dit is het ideale cadeau voor de schrijfster! Met een mooi zwart noteboekje voor ideeën en prachtige volzinnen en de handige Moleskine click ballpen – voor de aspirant Saskia Noorts & Susan Smits onder ons!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht