Kantoor Noodpakket!

Geplaatst op 24 februari 2018

Bij de werkende mensen van vandaag wordt er veel tijd achter je bureau besteed. Daarom is je bureau zo’n belangrijke ruimte. Gelukkig is er genoeg qua inrichting om het functioneel te maken! Omdat wij zoveel op het werk zijn, is het belangrijk om voorbereid te zijn, daarom hebben wij 10 items die elke vrouw in haar bureau of kantoor noodpakket moet hebben, want je weet nooit wanneer je last minute te werk moet gaan! (Ook erg leuk om als cadeau weg te geven).

 

1. Telefoon oplader
Er is niets ergers dan een lege telefoon hebben in het midden van je werkdag terwijl je die nou net nodig hebt voor het plannen van je werk en de dingen daaromheen. Je telefoon van 9-5 paraat hebben is een must! Hiervoor hebben wij deze te gekke: Back It Up Mobile Charger > https://writinggirl.nl/product/back-it-up-mobile-charger/

2. Slippers of platte schoenen
Geloof me, houd een paar slippers of flatjes in je kantoor in geval van nood (bijvoorbeeld na een lange dag op je hakken).

3. Vlekverwijderaar
Geknoeid met koffie over je outfit? Geen probleem, vlekverwijderaar in je bureau la en niemand zal het ooit te weten komen!

4. Vrouwen dingen
We hebben er allemaal last van en het kan erg ongemakkelijk zijn om aan een collega te moeten vragen voor een tampon. ..

5. Kauwgom of pepermuntjes
Niemand wil om de zaken heen praten. Iedereen ruikt je koffie adem. Houd kauwgom of pepermuntjes in de buurt om dit te voorkomen.

6. Desinfecterende handgel
Wanneer iemand op kantoor ziek wordt, kan het moeilijk zijn om dat zelf te voorkomen. Houd een flesje desinfecterende handgel in uw bureaulade en voorkom de bacteriën zo veel mogelijk.

7. Herbruikbare water fles
Vergeet niet te hydrateren dames! Nippend op water de hele dag, is lang niet alleen goed voor je. Zorg voor een hervulbare water fles zodat je niet elke keer een nieuw flesje hoeft te kopen en zoveel water kan drinken als je wilt. Ook zal dit geld schelen en is het beter voor het milieu. Hiervoor hebben wij de: Sip Sip Dottie Tumbler > https://writinggirl.nl/product/sip-sip-dottie-tumbler/

8. Haar elastiekjes
Je weet maar nooit wanneer je je lange lokken ineens zat kan zijn. Zo kan je in een handomdraai van mooi geföhnd haar naar een ballerina knot gaan!

9. Lippen balsem en mascara
Mocht je onverwachts na het werk een etentje of borrel hebben, is het best handig wat make-up bij de hand te hebben om je op te frissen! Een beetje mascara en een glosje en je bent klaar!

10. Snacks
Mocht je in de namiddag hunkerend naar eten achter je bureau zitten is een gezonde snack zoals gedroogd fruit, mueslirepen of havermout een goede snack wat vullend is. Hiervoor hebben wij ook de: Energie Booster! > https://writinggirl.nl/product/energie-booster/

  

 

Wat zit er nog meer in jou noodpakket? Laat het ons weten doormiddel van een reactie te plaatsen hieronder!

Geschreven door: Chanice Kreukniet

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht