Intensieve gel-sublimator    |     Oogcontour Callys Serum

Geplaatst op 07 augustus 2019

Intensieve gel-sublimator    |     Oogcontour

Deze 3-in-1 anti-aging hypoallergene anti verouderingsbehandeling biedt essentiële voedingsstoffen voor de ogen om soepel en effectief te werken tegen vroegtijdige veroudering door cellulaire schade te voorkomen door de aanmaak van collageen te stimuleren en de bloedsomloop te bevorderen. Stimuleert bloedsomloop, drainage en hydratatie.
U weet niet wat u meemaakt als u deze geweldige oogcrème een aantal dagen gebruikt! Ook te gebruiken bij fijne rimpeltjes rondom de mond.

GERICHTE ACTIES:

  • Intensieve hydratatie
  • Verminderd kraaienpootjes
  • Werkt zuiverend
  • Concealer
  • Bevordert de microcirculatie
  • Vermindert wallen
  • Vult fijne lijntjes
  • Herstel elasticiteit
  • Aanmaak natuurlijk collageen

12 ml – 0,42 fl oz.

> Niet-vette geltextuur
> 60 tot 75 dagen gebruik
> Ideaal voor fijne en delicate huiden

        

Sublimize serum is ietsje duurder dan de andere serums maar je doet er wel langer mee, 60 tot 75 dagen!

Wat het Sublimize serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt.

De dubbele moleculen Creëeren diepere hydratatie tot in de onderste huidlagen en werken tegen het verlies van volume van het huidweefsel. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

CALLYS heeft deze formule gepatenteerd.

Callys is speciaal geformuleerd om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels. Callys unieke mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur en glycine-saponine zorgt voor een gerichte aanpak om zelfs de diepste rimpels zichtbaar te verminderen, zodat de huid er jonger uitziet. Hoogmoleculair hyaluronzuur verbetert de hydratatie en maakt de buitenste huidlagen glad, terwijl laagmoleculair hyaluronzuur, dat 40 keer fijner is, dieper doordringt in de epidermale huidlagen waar de diepere rimpels ontstaan. Glycine-saponine bevordert de productie van hyaluronzuur in de huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd.

 

Productinformatie

12 ml – 0,42 fl oz.

> Niet-vette geltextuur
> 60 tot 75 dagen gebruik
> Ideaal voor fijne en delicate huiden


Natuurtechnologie:

CENTELLA ASIATICA
Stimuleert collageen en elastine. Anti-oxidant en ontstekingsremmend. Verbetert de doorbloeding.
ECTOIN: Voorkomt celschade. Regenereert fijne kraaienpootjes.
ESCIN
Ontstekingsremmend, vaatvernauwend en vasoprotectief.
PROVITAMINE B5
Verhoogt cellulaire regeneratie. Moisturizer.
NIACINAMIDE
Verlichtend. Maakt de dikte van de huid sterker. Werkt helend.
HYALURONZUUR – Dubbele moleculen
Zorgt voor een diepe hydratatie en werkt  tegen het verlies van volume van het huidweefsel.
ALLANTOIN
Werkt op cellulaire regeneratie, kalmeert, beschermt en verzacht.

Dit is echt ons juweeltje en werkt fantastisch rondom de ogen! Direct resultaat en je doet er heel lang mee. Wij smeren het ook rondom de mondplooien, fijne lijntjes rondom de lippen en natuurlijk rondom de ogen – een kuur doe je zeker 60 dagen mee!

ANTI WALLEN
De natuurlijke ontstekingsremmende actieve bestanddelen bevorderen de drainage en microcirculatie van de oogcontouren om de oogleden te ontlasten. Na aanbrengen geeft het gelserum onmiddellijk een fris gevoel.

ANTI KRAAIENPOOTJES
Door in te werken op drainage en circulatie, bevorderen de actieve ingrediënten de eliminatie van toxines en stagnatie rond de ogen. De formulering is ook ontworpen om de huid te regenereren en dikker te maken daar waar deze het dunst is. Bovendien helpt een natuurlijk verlichtingsmiddel de donkere kringen te verminderen.

ANTI RIMPELS
Om te vechten tegen fijne lijntjes en kraaienpootjes, wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De huid is opgezwollen en steviger. De rimpels zijn opgevuld en zichtbaar minder gemarkeerd.

Serum geeft snel resultaat
In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is! Neem een kijkje op onze website voor de verschillende werking van diverse producten!

www.callys.nl

www.bol.com

www.writinggirl.nl

Shop direct: https://www.callys.nl/winkel/

Gebruik jij serum? Waarom wel/niet?

Intensieve gel-sublimator    |     Oogcontour Callys Serum

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht