Ik had nooit gedacht dat de resultaten van Callys Serum zouden voldoen aan mijn hoge verwachtingen maar dat hebben ze echt gedaan!

Geplaatst op 22 oktober 2019

Mijn verjaardag kwam steeds dichterbij (de big 5 0 !) en ik probeerde al jaren van alles om mijn huid in goede vorm te krijgen. Het is niet perse dat ik er niet ouder uit wil zien, maar eigenlijk er zo goed en jeugdig mogelijk uit wil blijven zien, zonder dat het te veel moeite kost.

Tijdens de krokusvakantie zag ik in de parfumerie een mooie display staan van de Callys producten en ik vroeg aan de verkoopster wat het was. Haar ogen begonnen te glimmen en ze zei dat Callys heel populair in Zwitserland was, vanwege de hoge concentratie hyaluronzuur en ingrediënten die echt werken. ‘Probeer het maar,’ zei ze, ‘en je zult zien dat ik niet overdrijf.’ Ik keek naar de prijs (ben natuurlijk echt een Nederlander) en besloot dat ik me voor € 49,95 niet echt een buil kon vallen en kocht hun bestseller, Hyaluron Serum.

Thuis begon ik met het ritueel van mijn huid schoonmaken, een druppeltje hyaluronserum op mijn wijsvinger en zachtjes inmasseren. De reukloze substantie voelde heerlijk aan en na drie dagen zag ik gewoon dat mijn huid op bepaalde plaatsen (bij de slaapvouw in mijn wang, rondom mijn ogen, bij de lijntjes in mijn voorhoofd en boven mijn wenkbrauwen) dikker werd. Ja echt! Mijn huid werd als het ware “opgevuld.” Ik smeerde het op de fijne lijntjes bij mijn bovenlip en zag dat de rimpels minder diep werden en mijn huid rustiger, zelfs jeugdiger. Het collageen werd aangemaakt waardoor mijn huid er weer elastisch en veerkrachtig uitzag, minder dof ook. Enthousiast geworden bestelde ik ook de GLycolagen serum omdat ik nieuwsgierig was (ben nogal sceptisch en geloof niet in wondermiddeltjes) en de Sublimize Eye Contour.

De mooie verpakking spreekt me natuurlijk aan (met een knipoog naar Botox, dat gebruik ik dus niet) en ook de prijs. De Sublimize Eye Contour was echt een eye opener: mijn kraaienpootjes verdwenen echt en de diepe lijn naast mijn oog werd een stuk minder, evenals de lijntjes boven mijn wenkbrauwen. Bij mijn linkeroog heb ik een beetje overhangend ooglid en dat verdwijnt natuurlijk niet, maar het voelt wel iets strakker aan en ’s morgens heb ik geen dikke wallen meer. Uiteraard moet ik er wel bij zeggen dat ik veel water drink en gezond leef, maar dat spreekt voor zich denk ik.

Ik had nooit gedacht dat de resultaten van Callys Serum zouden voldoen aan mijn hoge verwachtingen maar dat hebben ze echt gedaan!

De Glycolagen serum was echt het laatste zetje dat mijn huid nodig had; ik bracht het ’s morgens onder mijn dagcrème aan en kreeg gelijk een mooie glow zodat ik amper make up aan hoefde te brengen, ik had dat nog nooit mee gemaakt. Ik dacht gelijk aan de visagist Leco van Zadelhoff, die dit als make up artist geweldig zou vinden om te gebruiken! Voor mij reden genoeg om Callys aan te schrijven en te vragen waar ik Callys in Nederland kon kopen zodat ik het ook aan mijn vriendinnen kon aanraden. Ik kreeg meteen antwoord terug van de eigenaar en directeur, dat het vanwege de kleinschalige opzet nog niet overal verkrijgbaar was, maar als ik een keer langs wilde komen bij de fabriek om in het laboratorium te kijken, ik van harte welkom was. Dat leek me erg interessant dus toen we van de zomer op vakantie gingen, zijn we langs geweest in Aigle, vlakbij het mooie Montreux. En daar wist ik niet wat ik zag, zo professioneel! Ik was best wel een beetje overdonderd, zeker toen de eigenaar vroeg of ik niet wilde proberen om het merk in Nederland in de markt te zetten. Ik? Ja zeker, ik, degene die geen verstand heeft van de beautymarkt maar wel weet wat werkt. Puur uit overtuiging dus, en daar heb ik ook een beetje jullie hulp bij nodig. Want hoe laat je op een eerlijke wijze zien dat je gelooft in je product en dat je drijfveer oprecht is om vrouwen (en mannen!) te laten stralen en goed in hun vel te laten zitten? Tegen een redelijke prijs, althans, dat vind ik, onder de vijftig euro is een serum die zo’n prachtig resultaat geeft, in vergelijking tot de grote merken echt niet te duur.

Callys serums!

Mijn strategie is om zo eerlijk mogelijk deze natuurlijke producten in de markt te zetten. En wil jij me daar bij helpen? Dat zou ik superleuk vinden. En dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een leuke homeparty organiseren voor je vriendinnen, de producten verkopen op je webshop of Instagram account, bij jou in de salon of in een salon die je kent, een stukje schrijven of videootje op je blog of misschien heb je zelf wel een idee! Wil jij ambassadeur worden? Kom maar op, stuur je ideeën maar service@callys.nl whatsapp me op 0611 923 337 of stuur me een bericht via Facebook of Instagram!

 

Liefs, Esther Kreukniet

Nieuwsgierig geworden naar de producten? Kijk hier:

 

HYALURON SERUM CALLYS

 

EYE CONTOUR SUBLIMIZE

 

Glycolagen Serum CALLYS

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht