Iets te vieren?!

Geplaatst op 11 juni 2017

De Brut Rosé is voor als je iets te vieren hebt, van Brut Rosé Champagne houdt en van feestjes. Sprankelend en vrouwelijk, met een chique goud rosé kleur dat door het optimale comfort in je hand de vreugde voor het schrijven terug brengt. Ligt soepel in de hand en het ultra platte doosje is een eyecatcher. Voor de Linda de Mols, Victoria Beckhams en Maxima’s onder ons.
849-brut-rose-ballpoint-pen-with-holder-1
849 Brut Rosé ballpoint pen met magnetisch doosje: € 34,95

We hebben de prachtige Brut Rosé van Caran d’Ache speciaal voor iedere memorabele gelegenheid in ons assortiment. Een bekende schrijfster heeft haar eerste boek gesigneerd met de Brut Rosé tijdens een boekpresentatie, een nichtje heeft de Brut Rosé gekregen voor haar diploma uitreiking en een bekende presentatrice gebruikte de Brut Rosé speciaal voor de ondertekening van een nieuw contract bij een grote tv zender (we noemen geen namen 😉
849-brut-rose-ballpoint-pen-with-holder
In een schitterend magnetisch doosje, met de pen uitgestanst in het metaal – werkelijk een sierraad in je tas of op je bureau.
Met deze pen schrijf je 600 A4-tjes of te wel 8000 meter onafgebroken door, dankzij de gepatenteerde Goliath inkt cartridge.
We write the 849 Legend, with added SPARKLE.
Caran d’Ache bestaat 100 jaar.
849-brut-rose-ballpoint-pen-with-holder-2

Dus hang die tas in de vlaggenmast en geef je dochter, vriendin of buurmeisje een stylish cadeau!

– See more at: https://writinggirl.nl/product/849-brut-rose-ballpoint-pen-met-magnetisch-doosje/#sthash.PS0bPzgV.dpuf

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht