Hoe herken je een rijpere huid? Callys Serum

Geplaatst op 07 juli 2019

Hoe herken je een rijpere huid? Callys Serum

Een rijpere huid herken je aan:

  • Fijne tot diepere lijntjes
  • Droogtelijntjes rond ogen en mond
  • Huid is minder elastisch
  • Droger(e) en dunnere huid
  • Verminderde doorbloeding


Hoe verzorg je een rijpere huid?

  1. Reinig de avond elke ochtend en avond met een reinigingsmelk, -gel of -lotion. Eindig je reinigingsritueel met een wattenschijfjes met wat tonic of lotion voor een mooie, schone huid.
  2. Een rijpere huid heeft behoefte aan extra verzorging en versteviging. Gebruik een serum met een anti-age werking voor het beste resultaat.
  3. Breng minimaal 1x in de week een anti-age masker aan. Deze hydrateert, voorkomt rimples en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar.
  4. ‘s Ochtends en ‘s avonds kies je voor een voedende anti-age dag- en nachtcrème speciaal voor de ouder wordende huid. Ook een oogcrème is essentieel om de eerste tekenen van huidveroudering (fijne lijntjes en kraaienpootjes) te bestrijden

Serum geeft snel resultaat
In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is! Neem een kijkje op onze website voor de verschillende werking van diverse producten!

www.callys.nl

www.bol.com

www.writinggirl.nl

Shop direct: https://www.callys.nl/winkel/

Gebruik jij serum? Waarom wel/niet?

 

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht