Here’s to the professionals!

Geplaatst op 13 december 2020


Dé schrijf accessoires & office lifestyle webshop
Beste relatie,Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is het weer zo ver: de feestdagen! Speciaal voor jullie bedrijf heeft Writing Girl een fantastische deal zodat je op tijd je leuke sint of kerstcadeautjes binnen hebt, mooi verpakt en wel. Je krijgt op het gehele assortiment 10% korting op het totaal bedrag als je voor 1 december bestelt, je bestelling wordt mooi verpakt en verstuurd zodat je alles op tijd binnen hebt!
     
Deze aanbieding geldt op het gehele assortiment – dus ook op alle mooie Caran d’Ache pennen, Moleskine, Filofax, Flora & Co, de Happiness Box, de Kate Spade collectie, Rhodia schrijfpapier, Artebene, Little Marcel, Sloane Stationery, Swiss Spectrum enzovoorts! 

Dus sla je slag, maak een selectie, bestel bij de webshop en vul in het vakje opmerkingen “Winterwonderland actie” in en je krijgt 10% van het totaal bedrag terug gestort.

Dus voor iedereen die van mooie schrijfwaren, office styling en handige gadgets op kantoor houdt, hebben we alvast een selectie gemaakt.  Mooie producten voor jou, je vriend, vriendin, moeder, medewerkers, klant of collega.
Moleskine Smart Writing Set – alles gecoördineerd voor de top managers

Maar we hebben meer! Mooie cadeau’s variërend van € 5,95 t/m € 299,95 – en handige tools voor op kantoor – zoals de nieuwste Legal Pads van Rhodia voor € 5,95!

Hierbij meer suggesties – of kijk op onze website!

Voor de echte chocolade lovers – wie is dat nou niet? Speciaal de 849 balpen uit de Chocolat Caran d’Ache-collectie – met chocolade blokjes! Prachtig vormgegeven Caran d’Ache Chocolat met mooie details en met magnetisch afsluitbaar doosje – een cadeautje op zich!

Geweldig mooie schrijfmappen in diverse kleuren en printjes: 39,95!

  • Afmeting schrijfmap : 330 x 260 x 30 mm, ook in sets met personal organizers voor € 69,95 

Travel Box met een travel journal notitieboekje, 2 luggage tags en labels, in een prachtig vormgegeven box. We denken aan de gepassioneerde reiziger, de routinier en de luxe traveller die graag van luxe houdt en zijn zaken light en georganiseerd ziet.

De Caran d’Ache cadeauverpakking: notebook en fluo pen – € 49,95

De super chique Laptop tas Blue Smith voor € 39,95 in diverse kleuren.

Onze favoriete tas is nieuw binnen en deze is nog mooier! Handig voor de vrouw die altijd onderweg is en veel meeneemt voor werk of studie – echt een toppertje!

Writing Girl is voor de professionals – kijk eens op onze webshop en laat je verrassen – meer inspiratie of schrijf je in op de nieuwsbrief voor verrassende inspiratie! service@writinggirl.nl

Here’s to the professionals!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht