Go with the flow!

Geplaatst op 20 augustus 2021

Hebben jullie ook zo genoten van het weekend?

  

Heerlijk het zonnetje, de blauwe lucht, de vogels die kwetteren in de tuin? Het weekend is om de batterij op te laden, geestelijk en fysiek in balans te komen en te genieten van de kleine dingen die het leven biedt. Vaak kijken we dan toch met een schuin oog naar de gevreesde maandag morgen, want dan moeten we weer van alles. Zullen we dat vanaf vandaag eens anders gaan doen? Want als we dat niet doen, betekent dat we onszelf dwars zitten, beperken. Laten we de goede vibe van het weekend vasthouden en de gezonde ambitie toevoegen. Resultaat? Een fantastisch relaxed leven waarin je je doelstellingen haalt! Want je hebt geen tijd meer voor gepieker, je verdoet je tijd niet met twijfel maar je gaat juist resultaat gericht, heerlijk relaxed te werk. Probeer het maar!

– Zet de wekker een half uur eerder. Schiet je direct al in de paniek? Zijn die snooze momenten voor jou juist heilig? Welnee, het is uitstel van executie. Zet je wekker een half uur eerder, luister naar de vogels, kijk naar het zonlicht dat door de gordijnen piept. Stap je bed uit, drink een glas lauwwarm water met wat druppels citroen en trek je gymschoenen aan en stap naar buiten. Kijk maar eens wat er gebeurd.

– Jouw motto van vandaag: don’t you worry about a thing. Denk dat bij alles. Don’t worry – today is a go with the flow – day. (ook als je je deadline niet haalt, je auto niet start of je een rot bericht krijgt – just go with the flow 😉

– Denk bij alles positief en ga mee met de stroom van het leven. Laat negatieve gedachten, twijfels of paniekmomentjes niet toe – ze horen niet bij je. Forceer vandaag niets, kijk maar wat op je pad komt. Laat het allemaal gaan vandaag. Je hebt een soort mentale mini vakantie van jezelf gekregen – hoe lekker is dat? Doe gewoon je dingen die je moet doen en denk positief.

Schrijf aan het einde van de dag op wat deze houding je gebracht heeft.

Hoe lang je het volgehouden hebt.

Wat het resultaat was.

Hoe mensen reageerden.

Wat jezelf dacht.

Quote of the day: 

Have the courage to follow your heart and intuition – they somehow already know what you truly want to become. – Steve Jobs

Think about it!!

Wil je hierover meer weten? Speciaal voor jou heb ik Pluk je Geluk geschreven. In het boek leer ik je hoe je kunt genieten van het leven en hoe je jezelf mentaal en fysiek weerbaar kunt maken. Dit gecombineerd met heerlijk gezonde recepten, super goede bewegingsoefeningen en dagelijks een quote en oefening om je mentale weerbaarheid te vergroten, je sterk te maken en vooral te genieten van het leven dat je hebt.

In Pluk je Geluk leer ik je om je zwakheden tot je kracht te maken. Ik laat je zien hoe je je eigen geluk kunt creëren en vasthouden door positieve dingen in je leven te integreren. Want: je moet het zelf doen. Life is short, start now!

Pluk je Geluk

#flow #intuition #love #writinggirl #minivakantie #plukjegeluk

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht