Geef je website een boost!

Geplaatst op 10 november 2017

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen en ben je al bezig met nieuwe plannen om nog meer klanten en een groter bereik te krijgen? Geef dan je website een goede boost! Door vindbaarheid te creëren, interactie te laten plaatsvinden en je expertise te laten zien.

Gisteren was ik bij een klant van me, een prachtige interieurzaak in Rotterdam. Het was er erg druk en toen ik naar hun marketingplannen vroeg vertelden ze dat ze zich vooral wilden inzetten op de vindbaarheid van hun website omdat daardoor hun klantenkring steeds groter wordt. Door regelmatig blogs, nieuwsfeiten en nieuwe merken of producten uit te lichten, staat hun website bovenaan als mensen naar een bepaald product of service zoeken. En hun bestaande klantenkring sturen ze regelmatig nieuwsbrieven, uitnodigingen of updates. En ze adverteren niet! Doordat ze hun expertise op de website laten zien, worden ze ook regelmatig door lokale of regionale krantjes gevraagd om een stuk aan te leveren. Geweldig, dat het zo ook kan en zo heb ik nog veel meer voorbeelden. Ik schrijf voor de website van Avinci Advocaten, ik lever blogs inclusief beeldmateriaal aan een leverancier op gebied van bouwmaterialen, beheer de Facebook- en Linkedin pagina van een cateringbedrijf en maak een mooie brochure voor een makelaar, personeelsbladen voor een havenbedrijf en schrijf stukken voor de (lokale) bladen zodat mijn netwerk goed is. Zou jij dat ook willen? Professioneel, efficiënt en deskundig? Probeer het eens!

Geef je website een boost

Heb je een website die wel een boost in het nieuwe jaar kan gebruiken? Regelmatig een nieuwe blog, aangevuld met leuke berichten op social media, een goede nieuwsbrief, leuke actie of mooi persbericht? Mensen moeten je wel weten te vinden, daar begint het mee, en dan moet je website hoog in Google vindbaarheid staan. Al mijn blogs, stukken en artikelen schrijf ik met behulp van Google Trends, zodat de vindbaarheid geoptimaliseerd wordt. Zou jij de mogelijkheden wel eens willen weten? Al vanaf € 90,– (ex btw) per maand zijn er legio mogelijkheden en kansen. Ik kan blogs voor je bedrijf schrijven, artikelen maken, persberichten schrijven – wat je maar wilt en waar jij maar aan denkt.

Bel eens voor een gesprek of kom eens langs en begin het nieuwe jaar goed – met nieuwe klanten en een business die goed loopt!

We hebben verschillende pakketten en mega deals. Zo kan ik bijvoorbeeld voor € 90,– (ex btw) per maand al een aantal blogs aanleveren met mooi beeldmateriaal en voor € 195,– (ex btw) per maand schrijf ik een wervende tekst voor je website, doe een update, lever blogs aan, maak een mooie nieuwsbrief en zorg voor social media. En we hebben nog veel meer mogelijkheden die we kunnen bespreken zodat ik een mooie offerte op maat kan maken. Je kunt het bijvoorbeeld drie maanden proberen en daarna evalueren of zelf een training volgen om het voortaan zelf bij te houden, er is van alles mogelijk en het is vooral ideaal voor mensen die geen PR dame in dienst willen nemen of dure tarieven willen betalen.

Met plezier schrijf ik teksten voor het bedrijfsleven, ondernemers, zelfstandigen en zzp’ers om hun boodschap goed over te krijgen en denk ik mee met of maak het marketing en communicatie plan.

Kijk voor de tarieven en package deals hier!

Trainingen, workshop, cursus

En wil je zelf ook leren communicatief & commercieel te schrijven? Ik geef trainingen, workshops en cursussen. Hier leer je doelgericht communiceren en commerciele teksten schrijven voor het bedrijfsleven. Kernachtig de boodschap over te brengen in de versnipperde wereld van print en online media. Sterke teksten die pakken, effectieve brieven, mails, advertenties, uitnodigingen, artikelen, webteksten en persberichten. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, newsletters, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld.

Dus begin het nieuwe jaar goed en geef je business en website een boost!

Wij bieden een gratis communicatiecheck aan. In een gesprek van ongeveer een uur kunnen wij kijken of uw website goed vindbaar is en hoe zichtbaar u bent voor uw klanten en hoe het is gesteld met de kwaliteit van uw website. Ook op andere manieren kunnen we u helpen. We kunnen een mooie communicatieplan maken, een leuke marketingactie of een mooie brochure. Wij denken met u mee, maak snel een afspraak.

 

Writing Girl HQ

Seggelant-Noord 7G

3237 MG Vierpolders

The NetherlandsT: +31 (0)181 35 65 60

E: info@estherkreukniet.nl

W: www.writinggirl.nl

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht