Geef je huid een boost met Serum

Geplaatst op 02 oktober 2019

Geef je huid een boost met Serum

Callys serums!

Heb jij een huid die vermoeid en/of droog is en/of pigmentvlekjes heeft? Je hoeft niet meteen naar de specialist, want met een beetje selfcare en extra aandacht knapt je huid vaak al een heel stuk op. Serum met hoog gedoceerde werkstoffen zijn momenteel een trend.

Serum bevat een hoge concentratie (acht keer meer dan in een crème) van een werkstof met een specifieke werking. Zo kun je kiezen uit hyaluronzuur,

Callys is een hightech anti-aging dermatologisch cosmetisch merk geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om de perfecte balans voor de huid te creëren.

Pamperen

Het Callys serum is speciaal verpakt waardoor er geen zuurstof bijkomt en het serum goed zijn werking behoudt. Je brengt het concentraat dagelijks één keer op na het reinigen van je gezicht aan. Liefst in de vorm van een massage, zodat je meteen de microcirculatie op gang brengt, om de huid vervolgens te pamperen met je dag- of nachtcrème.

Voor het beste resultaat gebruik je de serum vier weken achter elkaar.

Vocht

Want heb je last van volumeverlies, rimpels of een droge huid? Dan kun je kiezen voor serum met hyaluronzuur. Hyaluronzuur (of hyaluronic acid) is een ingrediënt dat als een magneet werkt om vocht vast te houden.

Het is van nature aanwezig in de diepere lagen van de huid, maar hoe meer hyaluronzuur, hoe beter de elasticiteit. Het geeft niet alleen direct resultaat, het zorgt tevens voor langdurige hydratatie.

Pigment

Vitamine A (oftewel retinol), is de juiste werkstof van Phytocell Serum bij pigmentvlekjes en rimpeltjes. Het is een antioxidant die de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en de groei van de cellen ondersteunt. Het wordt ook wel ‘de reparerende vitamine’ genoemd.

Het vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels minder diep. Bovendien verhoogt het de productie van hyaluronzuur in de huid. Gebruik het serum het liefst in de avond en vergeet de volgende dag geen zonnebrandcrème met hoge filter te smeren.

Egaler

Vitamine C is een goede keuze wanneer je je huid wilt verstevigen of egaler wilt krijgen. Deze antioxidant stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen, het helpt tevens roodheid en pigmentvlekjes te verminderen en de huid te egaliseren.

Phytocell bestrijdt vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress en milieuvervuiling die weefselbeschadiging kunnen veroorzaken. De krachtige antioxidanten die in de formulering aanwezig zijn, neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo de cellen tegen externe invloeden en verminderen de tekenen van de tijd.

Masseren

Maak van het aanbrengen een ontspannen moment door het concentraat rustig in te masseren. Maak zachte roterende bewegingen van binnen naar buiten om het product te verdelen.

Eindig in de hals en druk nog even zachtjes in de kuiltjes boven je sleutelbeenderen om het lymfesysteem aan te wakkeren. Doe hetzelfde met je dag- of nachtcrème.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze beauty producten! 

 

https://writinggirl.nl/product-cat/beauty/

 

Geef je huid een boost met Serum

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht