De nieuwe Serums om huidveroudering tegen te gaan.

Geplaatst op 04 oktober 2019

De nieuwe Serums om huidveroudering tegen te gaan.

De afgelopen weken heb ik er hier en daar al een beetje over verteld. Callys Serums wordt in Zwitserland ontwikkeld, speciaal voor mensen die op een natuurlijke wijze veroudering van hun huid willen tegen gaan maar ook voor mensen die een onrustige huid hebben en graag op kort termijn verbetering zien. Op natuurlijke wijze wel te verstaan!

Mijn ervaring is dat niet iedereen gelijk Botox of Fillers wil nemen en naar een goed alternatief zoekt, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. In Zwitserland nemen ze huidverzorging uiterst serieus en wordt in het innovatieve laboratorium voortdurend naar nieuwe formules gezocht die huidveroudering tegen gaan en huidverbetering stimuleren. Vooral de slappe huid bij de wangen, de fijne lijntjes rondom de ogen maar ook de rimpels op het voorhoofd en de lijnen bij de mond en wangen zijn de zones waar huidveroudering het eerste zichtbaar is. De werking van intensieve cell repair met antioxidant biedt een significante verbetering. De hoog geconcentreerde hypoallergene formulering zorgt voor een optimale werking gericht op het repareren van beschadigde weefsels.

Door een hoge concentratie Hyaluronzuur aan te brengen die ook nog eens tot in de diepste huidlagen doordringt, kunnen we jarenlang huidveroudering uitstellen.

Phytocell serum is voor iedereen met een onrustige huid.

 

Over de Phytocell Repair Serum zijn we met name heel enthousiast voor mensen die met een onrustige huid kampen. Vervelende onderhuidse bultjes, ontstekingen, puistjes of een huid die steeds rood ziet of vurig aanvoelt. Dit komt voor bij jonge mensen, pubers, maar ook bij jonge moeders, mannen en mensen die veel stress bij zich dragen. Onze Phytocell serum intensieve cell repair is geweldig voor een beschadigde huid of een huid die een goede oppepper nodig heeft. Door de actieve bestanddelen dringt het serum door tot in de diepere huidlagen waardoor de werking groots effect heeft.

BELANGRIJKSTE ACTIES:

  • Herstelt en regenereert weefsels
  • antioxidant
  • Verbetert de teint
  • Verwijdert gelaatsvlekken en pigment vlekken
  • Beschermt tegen veroudering

 

12 ml – 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor een rijpe of beschadigde huid

CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met dubbele moleculen waardoor de serum dieper in de huidlaag dringt.

 

De nieuwe Serums om huidveroudering tegen te gaan.

 

KRACHTIG ANTIOXIDANT
Phytocell bestrijdt vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress en milieuvervuiling die weefselbeschadiging kunnen veroorzaken. De krachtige antioxidanten die in de formulering aanwezig zijn, neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo de cellen tegen externe invloeden en verminderen de tekenen van de tijd.

 

Zoethoutwortelextract

In dit serum wordt zoethoutwortelextract gebruikt, een bestandsdeel dat ontstekingsremmend en verzachtend werkt en bovendien pigmentvlekjes verwijdert. Het doet veel moois voor de huid, maar in dit geval is het extra toegevoegd vanwege de kalmerende, herstellende en ontstekingsremmende werking.  Zoethoutwortel werkt bovendien ook antibacterieel en het helpt zelfs pigmentvlekken verminderen; precies wat de onrustige huid goed kan gebruiken. Ook kastanjebloesem werkt ontstekingsremmend en verzachtend, terwijl kamille de microcurculatie van de huidcellen op gang brengt. De pepermunt verwerkt in het serum verkleint de porien en vermindert onvolkomenheden. Het hyaluronzuur bevordert hydratie in de bovenste lagen van de huid, waardoor de huid er goed doorvoedt uitziet.

Bestandsdelen:

 

DRUIVENSTAMCELLEN
Regeneratief, beschermend en antioxidant.
ZOETHOUT
Verwijdert pigmentvlekken. Werkt verzachtend.
KASTANJE BLOESEM
Ontstekingsremmend, verzachtend.
MAISEXTRACT
Herstructurerend, spannen, ontstekingsremmend en rustgevend.
KAMILLE
Activeert microcirculatie. Rustgevend.
PEPERMUNT
Verkleint poriën. Vermindert onvolkomenheden.
HYALURONZUUR
Hoge hydratatie in de bovenste lagen van de huid.
BIOSACCHARIDE GUM
Celstimulerend, verzachtend en beschermt tegen externe invloeden. Dit belangrijke bestandsdeel wordt gebruikt om planten fermententatie tegen te gaan en maakt cellen aan.

Wat het Phytocell serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt.

De dubbele moleculen Creëeren diepere hydratatie tot in de onderste huidlagen en werken tegen het verlies van volume van het huidweefsel. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

CALLYS heeft deze formule gepatenteerd.

 

 

Benieuwd naar jullie ervaringen!

Callys heeft natuurlijk uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van hun product maar ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen! Dat geldt natuurlijk voor alle producten, want onze drijfveer is om mensen te helpen goed in hun vel te laten zitten. Letterlijk en figuurlijk. Onze Callys serums zijn uniek in de samenstelling, met een werking waar we voor honderd procent achter staan. De serums zijn natuurlijk wel onderdeel van een gezonde lifestyle die we hier op de site ook stimuleren. Houd daarom ook aandacht voor voeding, leefstijl en natuurlijk je gewone dagelijkse basishuidverzorging zoals een milde reiniger en crème.

Dan kunnen we nu alleen nog maar hopen dat jullie net zo fan worden van onze mooie Serums als wij!

 

 

 

 

De nieuwe Serums om huidveroudering tegen te gaan.

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht