De nieuwe Filofax Collectie!

Geplaatst op 17 mei 2019

Met veel plezier kunnen we jullie vertellen dat wij nu ook de innovatie Filofax notitieboeken in ons assortiment hebben opgenomen. De nieuwe Filofax Collectie heeft de leukste innovatieve foefjes, aaibare structuren, fashionable kleuren en hippe prints.

De Filofax notitieboek saffiano collectie heeft bijvoorbeeld een slimme constructie waarbij je dus eigenlijk een combinatie hebt van een multimap en een notitieboek in één. De kaft heeft een lederen look en een spiraalvormige binding. Wat dit Filofax notitieboek zo bijzonder maakt is dat de perforatie in het papier niet volledig gesloten is waardoor je het heel makkelijk eruit kunt halen en eventueel elders weer terug kunt stoppen. Zo her-organiseer je jouw notitieboek met veel gemak. Het papier is dan ook van dusdanige kwaliteit dat het niet kreukt of scheurt wanneer je het eruit haalt en er weer in doet.

De Filofax notitieboek kun je dus aanvullen of hervullen. Ook blijft dit notitieboek heel makkelijk open liggen en is hij zelfs dubbel te vouwen. Er zit ook een liniaal in om als boekenlegger te gebruiken. Naast dat er 56 gelinieerde vellen in zitten ontvang je ook vier gekleurde tabbladen en zit er een proefpakketje bij met 4 ruit en 4 blanco vellen. Uiteraard zijn er ook verschillende navullingen te verkrijgen waaronder dotted, geruite, blanco en gelinieerd papier.

 

Wij kiezen de mooiste van de collectie voor jou uit:

Filofax Hervulbare Notitieboek A5 – Marble

 

Filofax Clipbook A5 Orchid 2018

 

FILOFAX NOTEBOOK CLASSIC RULED FUCHSIA A4

 

Clipbook Filofax erasable pen

En we hebben nog veel meer: alle producten kun je bij ons bestellen!

 

Over Filofax

De oorsprong van Filofax stamt uit de Eerste Wereldoorlog. Maar het handelsmerk Filofax werd in 1930 geregistreerd en is afgeleid van de omschrijving ‘file of facts’. De persoonlijke organizer van Filofax heeft zich ontwikkeld van een eenvoudig losbladig dagboek en een notitieboek tot een onmisbare organizer. Niet voor niets dat het motto van Filofax ‘zorgen voor de mooiste omslagen om persoonlijke informatie (op papier en/of digitaal) te bewaren.

 

De nieuwe Filofax Collectie!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht