De Mooiste Swiss Pens

Geplaatst op 25 oktober 2019

Hier kunt u al onze prachtige Swiss pennen bekijken, klik op het plaatje om door te gaan naar het bestellen.

Wagner heeft de traditie om het maken van innovatieve lifestyle accessories, praktisch en traditioneel in de ‘swiss’ kwaliteiten te doen.

Dit is de originele SWISSPEN, de geweldige do-it-all pen met geperfectioneerde verhouding tussen gewicht en balans en de Victorinox tools.

Deze Classic Pen is uitgevoerd in twee kleuren en verkrijgbaar in compleet emaille of met roestvrijstalen onderkant in de kleuren zwart en rood. Echt een product of cadeau waar je waardering voor krijgt!

 

Dit is het juweeltje onder de Wagner pennen!

Samen ontwikkeld met Victorinox, met geintegreerde briefopener, nagelvijl en scherp mesje, een must have onder de pennen. Uitgevoerd in staal en verkrijgbaar in vier varianten met doorzichtige top: green, purple, pink en blue. Is bovendien ontwikkeld in samenwerking met Nasa, schrijft ondersteboven, en 8 km onafgebroken.

Dit is de pen die alles doet veranderen, de pen waar je nooit meer zonder wilt, en de pen die je graag cadeau geeft: goh, wat een uitvinding!

Take a minute & smell the flowers

In vergadering, op je werk, bij het schrijven of gewoon in je tas – als het je even aan inspiratie ontbreekt dan open je het dopje en ruik je aan de heerlijke etherische olie! Je kunt de jewel stick ook zelf vullen met je favoriete parfum Handig! Heb je altijd je lievelingsgeurtje bij je! Verspreid de parfum op je polsen of hals door het rollende kogeltje –  et voilà, je kunt er weer even tegen aan. Twee vliegen in een klap: inspiratie én een lekkere geur.

 

De Mooiste Swiss Pens!

 

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht