Business Style – Doutzen Kroes

Geplaatst op 19 september 2021

 

Million Dollar Girl Doutzen Kroes is niet alleen een topmodel, ze heeft haar zaakjes ook MOOI voor elkaar!

images-2

Mega contracten met L’Oreal, Repeat, H&M, Victoria Secret en campagnes in allerlei bladen – dan ben je niet alleen mooi maar ook nog eens een zakenvrouw puur sang. Bekend is dat Doutzen alles samen met haar manager overlegt en zelf haar handtekening onder de contracten zet, haar verdiensten in euro’s laat uitbetalen (ivm de sterk fluctuerende dollar) en wegens belastingvoordelen in New York woont, in vastgoed investeert, haar zus zakelijk adviseert en spaarzaam is. Als je benieuwd bent hoe business vrouw naar haar meetings gaat, take a look and het inspired!

Tips om gezond en zakelijk te blijven:

Gezond

We vroegen Doutzen wat ze allemaal eet en doet voor haar gezondheid. Hoe ze haar ochtend start bijvoorbeeld? Met groene sap, eieren en avocado. Als avondeten eet ze veel vis en groentes. Lunch is meestal een salade, soms wat frietjes en natuurlijk wat gezonde snacks tussendoor. “Ik heb altijd gemengde rauwe noten bij me heb of een banaan voor als ik trek krijg. Vooral tijdens mijn zwangerschap was ik bang dat ik kreeg niet genoeg binnenkreeg.”

SPORTEN

“ Als work-out doe ik veel balletoefeningen. Het maakt je lenig en houd je slank en het fijne is dat je het overal kunt doen.”

PARFUM

“Ik ben iemand die graag parfum draagt”, aldus Doutzen.” Behalve bij mijn baby want dan wil ik dat ze mijn lichaamsgeur leert kennen. Het parfum ‘Reveal’ van Calvin Klein is een van mijn favorieten omdat het dicht bij je eigen lichaamsgeur ligt.”

HUIDVERZORGING

Als gezichtsverzorging gebruikt het topmodel producten welke vitamine E olie bevatten door de goede werking als antioxidant en het helpt littekens en kleine vlekken te verminderen. En ook veel water drinken helpt. “ En mijn beautygeheim voor als ik onderweg ben is het sprayen van zuurstof om mijn huid goed te hydrateren. Het werkt echt goed!”

KOKOSOLIE

“Ik gebruik kokosolie voor bijna alles, zowel mijn huid als mijn haar. Ik laat het soms zelfs een dag inzitten als ik thuis ben wat er dan verschrikkelijk uitziet maar na het wassen zie je meteen het resultaat. Zelfs mijn make-up haal ik eraf met kokosolie. Ik heb het dan ook altijd bij me.”

ZAKELIJK

“Ik overleg alles met mijn manager en vertrouw haar. De beleggingen bespreek ik met mijn man, financiële adviezen winnen we in bij iemand die er verstand van heeft. Verder praat ik veel met mijn collega’s en vraag wat zij doen. Gisele Bundchen is echt een super zakenvrouw en ik luister graag naar haar. Zij was de eerste die zich liet uitbetalen in de harde Euro’s toen de Dollar zo fluctueerde en sluit partnerdeals met bedrijven waar ze het gezicht voor is, zodat ze een gedeelte van de opbrengst krijgt naast haar fee. Verder bespreek ik veel met mijn ouders en zus – we blijven Friese nuchtere mensen. Als ik iets niet weet, dan lees ik erover of vraag ik het gewoon. Houd je focus en je gezond verstand.’

Met recht beauty and brains!

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht