Balance work and family life…Diane von Fürstenberg

Geplaatst op 19 januari 2021

Diane-von-Furstenberg-designs-for-Evian

Terwijl ik in New York inspiratie opdeed, was ik bij een van de meest inspirerende vrouwen van New York: Diane von Fürstenberg en kwam achter haar daily working routine en tips voor the succesfull working woman…..

 

Wij geven je lekker tips van de leukste zakenvrouwen all over the world – want nu we niet kunnen reizen, kunnen we ons nog wel laten inspireren!

What is your morning routine?

  1. iedere ochtend meditatie – een must! Mijn gedachten springen alle kanten op en met tien minuten mediteren houd ik die kleine monsters in bedwang.
  2. Ik neem hooguit 30 minuten de tijd voor haar en make up en denk er vervolgens niet meer aan.
  3. Ik neem een licht ontbijt en kijk even naar het nieuws
  4. Ik lees mijn mails slechts twee keer per dag zodat ik genoeg aandacht heb voor de dingen die om me heen gebeuren en dus echt belangrijk zijn
  5. Ik besteed veel aandacht aan details. Ik geloof dat een wonderschoon detail een product onderscheidend maakt. Mooie stoffen, borduursels, de afwerking – het moet perfect zijn en waardig voor mijn klanten.
  6. Ik zorg dat ik elke dag om half 9 op kantoor ben – ook al ben ik nu 71, ik geloof dat jij zelf de energie van het bedrijf moet weergeven.
  7. Ik voel me nooit schuldig. Never. Ik ben een fantastische moeder, een geweldige partner – maar ik heb ook mijn werk. En zo is het.
  8. Ik ben graag op de werkvloer, zowel in mijn ontwerp studio als in de winkels, zodat ik weet wat er speelt en waar er behoefte aan is.
  9. Ik observeer vrouwen. In restaurants, in winkels, op het vliegveld, onderweg naar hun werk, terwijl ze de kinderen ophalen – eigenlijk altijd zodat ik een gut feeling heb van wat ze nodig hebben en willen.
  10. En schrijf op! Ik krabbel de hele dag mijn ideeën en to do lijstjes op. En niet op mijn telefoon of iPad, want dat beklijft niet. Ik kies voor een inspirerend notebookje zoals die van Sloane Street London. Handig format, mooi afgewerkt met een snakeskin kaft die tot de verbeelding spreekt. Good girls go to heaven, bad girls go everywhere, Bright Ideas!! Met een bladgouden finishing touch en een prachtig afgewerkt koord, I love it!

Diana was natuurlijk niet de enige inspirerende vrouw die ik aan de tand mocht voelen – binnenkort nog meer tips van invloedrijke vrouwen over de daily routines om jou te inspireren – balancing work and family life!

Heb jij nuttige tips voor werkende vrouwen die het op gang komen nét even aangenamer maken? Deel ze hieronder and let’s get inspired! Andiamo!

#werk #routine #tips #dianevonfürstenberg #dvf #writinggirl

bron: empoweringwomenred

Download de fan-tas-tische App Anamaya – op heldere wijze wordt uitgelegd hoe je je gedachten onder controle kunt krijgen, gevolgd door een heerlijke meditatie van ongeveer tien minuten. Die kun je ‘s morgens doen of juist voor het slapen gaan, maar geloof me, het verandert je en relaxes your mind! #tip

Lady Like Pen Rosé goud

Hermes Tas

Abodee Traveller Belt

HYALURON SERUM CALLYS

Oorbellen Sea Shell

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht