Bag it up!

Geplaatst op 08 augustus 2021

Genieten jullie ook zo van de zomer? Wij wel – lekker ‘s avonds een koel drankje op het terras, urenlang kletsen met vriendinnen, poedelen met de kids in het zwembadje, ijsje erbij, einde van de dag bbq aan….

IMG_5504

Maar er wordt ook gewerkt natuurlijk! Bij Writing Girl zijn we achter de schermen al maanden op zoek naar de ultieme tas waarin laptop, notitieboek, aantekeningen makkelijk passen en je dagelijkse benodigdheden zoals pen, smartphone, sleutels enzovoorts niet kwijt raken in de graai waan van een diepe tas. Die licht gewicht is (wist je dat de meeste schouder en nek blessures door die zware tas aan je schouder komt? Waar je kinderen/man ook nog eens hun portemonnee, sleutels, speeltjes in enz gooien?) en die er ook nog eens mooi en tijdloos uitziet, en afsluitbaar is met een rits – en dat voor een redelijke prijs – onder de vijftig euro is ons streven. Ga er maar aanstaan – maar het is ons gelukt! Inclusief een mooie binnentas met alle essentials die je makkelijk uit je tas vist om een boodschap te doen of voor het gemak in elke andere tas gooit. Met bijpassende portemonnees en leuke sjaals voor een complete look.

IMG_5505     IMG_5503

We hebben er echt goed over na gedacht en alles uitgedacht om een mooie tas te ontwikkelen die handig en mooi is voor de werkende vrouw. Vanaf 15 augustus verkrijgbaar in onze shop – hierbij alvast een kleine preview!

fotosessie_60-2368 fotosessie_98-5290fotosessie_83-4305

 

 

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht