Relatie geschenken!

Geplaatst op 03 maart 2019

 

Neem snel een kijkje in onze catalogus en laat u inspireren!
Writing Girl is een digitale media en e-commerce webshop met de leukste schrijf accessoires en office styling voor de ondernemende vrouw.
Wij hebben er een sport van gemaakt om de mooiste artikelen te vinden die een ander blij maken. Want niets maakt ons zo blij om iemand een cadeau te geven dat perfect bij hem of haar past. En dan gaat het er niet om of het een heel klein cadeautje is, een waardevol stuk of een gebaar recht uit het hart. Zolang de boodschap maar over komt en het gevoel blijvend is.
Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met relatiegeschenken in een mooie catalogus. Maar liefst 326 pagina’s boordevol handige producten die uw marketing- en promotionele activiteiten van uw bedrijf kunnen versterken. Origineel. Opvallend. Waardevol. Trends. Van simpele give aways tot en met prachtige relatie geschenken die een blijk van waardering weergeven. En het mooie is dat Writing Girl u kunt adviseren in onze mooie showroom. We kunnen meedenken, adviseren, artikelen laten zien, uittesten en meedenken met uw reclame of marketing campagne. Alle artikelen kunnen worden bedrukt met logo, tekst of haarscherpe print met colourbedrukking of sublimatieprint, wij verzorgen alles naar Europese maatstaven. Uiteraard voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen en hanteren wij lage minimum aantallen per product. Laat je verrassen door de goede prijzen – zou het niet fantastisch zijn om een pepermuntdoosje, pen, zaklampje of mooi schrijfset met uw bedrijfslogo aan uw gewaardeerde klant te geven? En voor de prijs en de kleine aantallen hoeft u het niet te laten – echt niet! 

of vraag de catalogus aan, dan sturen we ‘m op! Stuur een emailtje naar: service@writinggirl.nl, dan heeft u ‘m zsm in huis!

 

– See more at: http://writinggirl.nl/wat/#sthash.qKtgGXvD.dpuf

Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht