Happiness Box

39,95 incl. BTW

Speciaal voor jou hebben wij onze Happiness Box gevuld vol geluk en happiness!

In een prachtige, chique, zwarte box zit het boek Pluk je Geluk, een notitieboekje van Sloane Street en een prachtige veren pen van Artebene om je gedachten mee op te schrijven en geef je een cadeau dat met zorg en liefde is uitgezocht.

In de Happiness Box hebben wij zorgvuldig een pakket samengesteld voor de feestdagen of een verjaardag om blij van te worden. En origineel – zo weet je zeker dat je iets bijzonders geeft!

Voor € 39,95 heb je dan een schitterende Happiness Box waar je iemand heel gelukkig mee maakt. Er zit namelijk een boek in waarin je op zoek gaat naar je balans in het leven en het werk, waardoor je weer in je eigen kracht komt te staan. Met veel tips, adviezen over voeding, beweging, afvallen en alles om zowel in lichaam en geest sterk te worden – een super begin voor het nieuwe jaar!

 

Voordat je het weet staan de feestdagen voor de deur: hoe leuk is het dan om een met zorg uitgezocht cadeau te geven? De Happiness Box maakt mensen blij!

En wil je een andere samenstelling? Dat kan ook – mail ons op service@writinggirl.nl en we denken graag met je mee!

 

Beschrijving

Happiness Box

De Happiness Box bestaat uit het boek Pluk je Geluk, een mooi notitieboekje van Sloane Street en een mooie veren pen van Artebene om al je gedachten op te schrijven.

Pluk je Geluk is echt een cadeautje voor jezelf of een ander om weer de balans en het geluk in je leven te vinden. Een superbegin om fris het nieuwe jaar te starten met adviezen op gebied van voeding, mindfullness en beweging zodat jij weer in je kracht komt te staan en volop kunt genieten van het leven. Vele vrouwen gingen je al voor en hebben zichtbaar resultaat bereikt – kijk voor meer info hier. 

Verpakt in een mooie, chique, stevige doos met vloeipapier, geef je echt een zorgvuldig uitgezocht mooi cadeau. Je kunt de Happiness Box uiteraard ook met andere producten samenstellen, mail ons dan even op service@writinggirl.nl en dan zorgen wij ervoor!

Mooie kerstkaart erbij en je hebt weer een mooie cadeau gescoord – zorgvuldig ingepakt en wel!

Inclusief verzend- en inpakkosten.