De Healthy Snackbox

Geplaatst op 24 april 2019

De Healthy Snackbox -> Wat een super uitvinding!
 
Speciaal voor mensen die verantwoord willen snoepen hebben wij alles getest, geprobeerd en de beste verantwoorde snacks bij elkaar gedaan in de box die makkelijk te versturen is.
 
Met een uitgebalanceerde mix van hartig en zoet en dat alles op volledige natuurlijke basis dus met minimale toevoegingen enzovoorts. Op deze manier houdt je je suikerspiegel en glucose niveau in balans en dat is goed voor je verbranding.
 
Dus wel behoefte om te snacken maar niet willen aankomen of voorgefabriceerde troep? Wij hebben een super healthy snackbox met samengesteld met de beste producten.
 
Ideaal voor thuis op de bank, onderweg of voor, tijdens en na het sporten heb je keuze uit diverse boxen: de Sportbox, de Latenightbox, de Travelbox voor onderweg en natuurlijk de Officebox voor op je werk!
 
Bijvoorbeeld een box met 12 producten voor de sporter: Voor, tijdens en na je training proteïnerijke repen, berry’s & nuts, popcorn van Planet Organic, verantwoord snoep en chips van Food Smile enzovoorts. Wij hebben de beste verantwoorde keuze alvast voor jou gemaakt zodat jij verantwoord voor, tijdens of na het sporten een snack kan nemen!
 
De Healthy Snackbox is gevuld met gezonde tussendoortjes die wij voor je uitgekozen hebben. Geniet van snacks waar je écht energie van krijgt, zonder je zorgen te maken over je fitheid!
Je ontvangt gewoon lekker thuis een box met sportsnacks, zodat je je niet druk hoeft te maken over je lijn.
 
– Meer energie
– Je voelt je energieker, scherper en vitaler.
– Voel je fit
– Zit lekkerder in je vel en geniet meer van het leven!
– Echt genieten
– Zonder je druk te maken om je gewicht en gezondheid.
– Thuis bezorgd, de volgende dag!
 
Kies voor gemak en laat je thuis verrassen met de leuke verantwoorde snacks die wij voor je hebben uitgezocht!
 
http://writinggirl.nl/product/the-healthy-snack-box/
 
#healthysnackbox, #verantwoordesnacks, #gezond, #suikerspiegel #mixzoetenhartig #verantwoordsnoep
De Healthy Snackbox
Deel dit artikel:

« Terug naar overzicht